Bli partner

Skapa kontakter i vårt nätverk

För oss är sponsring inte en logga på en skylt eller i en annons. Att vara samarbetspartner till Assyriska FF är en av de bästa investeringarna du kan göra. Vårt syfte är att skapa mervärden och affärsrelationer runt vår fotbollsmiljö. Matchvärdskap & kundevent på hemmamatcherna är två bra exempel. Vårt nätverk av partners har aldrig varit större och det innebär bättre möjligheter till fler affärer.

Förena affärsnytta med samhällsnytta 

Assyriska FF är ledande i arbetet avseende integration, mångfald och socialt ansvarstagande. Nattvandring, Mentorskap, Skolbesök, Idrott Utan Gränser, Frisk Generation, Ett Narkotikafritt Sverige. Detta är några exempel på aktiviteter och samarbeten som finns idag. Fokus ligger även på klubbens tjejprojekt som skall förebygga utanförskap hos unga tjejer och föräldrar med invandrarbakgrund och i förlängningen leda till bildandet av ett damlag.

En blomstrande ungdomsverksamhet

Över 350 pojkar & flickor och drygt 70 ledare som dagligen träffas och umgås på ett naturligt sätt kring fotbollen. Södertäljes och Sörmlands största fotbollsskola genomfördes medd nära 200 deltagare. Södertäljes största ungdomscup, Telge Cup. Med 12 egna produkter i A-laget 2021 är Assyriska FF en förening som satsar på sina ungdomar. Det är inte många elitlag i Sverige som slår Assyriska på fingrarna när det gäller att satsa på barn och ungdomar.

Färdigt, kombinerat eller skräddarsytt 

Vi har färdiga sponsorpaket som passar alla budgetar. Prisspannet sträcker från 1 974 kr upp till 40 000 kr, där innehållet har en bred variation. Det är Ditt varumärke vi tänkt på när vi konstruerat paketen. Om inget paket passar, går det alldeles utmärkt att skräddarsy en egen lösning oavsett prisnivå.

Välkommen in i vår gemenskap!

Kontakta oss här:

Telefon: 08-550 670 18

E-post: info@assyriska.se 

Besök oss: Genetaleden 5, 151 21 SÖDERTÄLJE (öppet mån-fre 9.30-16-00. Lunch 13-14)