Motivationslöst Assyriska faller platt

En deppig Hannioui efter förlusten

En deppig Hannioui efter förlusten · Foto: Caroline Khamo

Det var ett soligt Södertälje när Assyriska tog emot Karlstad Fotboll på besök. Assyriska ställde upp med ett klassiskt 4-4-2 som hade gjort både Lars Lagerbäck och Janne Andersson nöjda. Assyriska, som kom stärkta av en fin poäng mot FC Stockholm, hoppades på att fortsätta ta poäng även denna match.

Matchens första chans tilldelades Assyriska när Hillemar kom runt på högerkanten och spelade fram Moses, vars skott gick högt över mål, bättre sikte och resultatet hade kunnat vara annorlunda.

Förutom Assyriskas chans i de inledande minuterna så var det inte mycket som hände i början av matchen.

Efter tjugo minuters spel lyckades AFF med en liknande spelsekvens som den första målchansen när Norberg får bollen på högerkanten, slår in bollen till Moses som nickar bollen i stolpen. Nära hemmaledning för AFF.

Taoufiq drog på en sällsynt soloräd och slog till med ett riktigt långskott som sånär träffade mål, dessvärre gick bollen strax utan.

Insparken därpå skarvas vidare till Karlstads Yuri Borges som blir fri. Vänsteryttern gör inga misstag när han skjuter in ledningen för bortalaget.

Cirka tio minuter efter ledningsmålet var olyckan framme när en Karlstad-hörna når Wague som råkar nicka bollen i egen kasse.

Nu var det ett hemmalag som tappade spelet helt. Karlstad radade upp chanser under de sista minuterna. Först ett inspel till en fri Karlstadanfallare som inte lyckas konvertera chansen till ett mål när han försöker runda Rhawi, men misslyckas med att få en öppning till ett skott. Fint av Rhawi som lyckas stänga vinkeln för skott. Bara minuten efter får Jose Bonilla ett drömskott, men bollen tar på ribban, linjen, och ut.

Huvudtränare Simon Hardman verkade inte vara nöjd med spelet då han skickade ut Hugo, Jenhani, Aydin för att värma upp.

Fernandez var den som fick hoppa in först, tyvärr på grund av tråkiga omständigheter då Jarrett klev av skadad.

Några minuter efter bytet blåste domaren av den första halvleken som startade okej för hemmalaget, men där andra halvan av halvleken var av mycket sämre standard.

Det var nära att undertecknad skrev in det tredje målet för Karlstad när de likt Assyriskas första målchans kommer runt på högerkanten och deras anfallare ska endast raka in bollen i mål, dock går bollen högt över denna gång med.

Ett fint kombinationsspel av Karlstad resulterar i att Yuri Borges blir fri och skjuter mot mål. Rhawi springer fram och kommer i kontakt med honom som gör att domaren blåser straff för bortalaget. Inga misstag görs när det tredje målet görs av Karlstad.

Assyriska gör ett byte när Jenhani kliver in i stället för Hillemar i hopp om en repris av matchen mot FC Stockholm, när Jenhani spelade fram ”CJ” Tibbling i sista sekunden.

Assyriskas sista byte gjordes när Denoual byttes ut mot N’Djai, som agerade anfallare under den sista ordinarie kvarten av matchen.

Den sista kvarten spelades av av Karlstad och domaren blåser av matchen. Ett energilöst Assyriska som inte får upprepa denna insats om laget vill ta några poäng i slutspurten av säsongen.

Nya tag mot Örebro Syrianska IF lördag kl. 13:00.

Skribent:Emanuel Barmasi
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩