Kapten Awrohum räknar med ert stöd på söndag

Premiär imorgon söndag 3 april kl 16:00 - då räknar Assyriska FF och lagkapten Nemrud Awrohum med stödet från sin trogna publik.  [FOTO: Redaktionen]

Premiär imorgon söndag 3 april kl 16:00 - då räknar Assyriska FF och lagkapten Nemrud Awrohum med stödet från sin trogna publik. [FOTO: Redaktionen] · Foto: Redaktionen

Han står inför sin fjärde raka säsong som kapten för sin moderklubb. Med en dag kvar till premiären fick redaktionen tag på Assyriskas lagkapten och trotjänare Nemrud Awrohum som hoppas på supportrarnas stöd under säsongen. "I med och motgång är ert stöd viktigt" är Awrohums budskap inför premiären.

Hur är känslan inom laget inför premiären?
- Känslan är bra. Man känner verkligen att premiären börjar närma sig. 

Vad fick dig att fortsätta i Assyriska?
- Jag valde att fortsätta för att det är min moderklubb och det är mitt folks lag. Jag har fått så mycket av klubben och jag vill ge tillbaka genom att vara med och hjälpa klubben med resan upp i seriesystemet där vi hör hemma.

Vad har du för förhoppningar på säsongen?
- Mina förhoppningar är att vi ska ta klivet upp till division 1.

Slutligen, vad har du för meddelande till supportrarna?
- Publikens stöttning är verkligen en viktig del i klubbens framgångsrika sagor. I med och motgångar så är ert stöd viktigt! Det ger oss en extra boost varje match. Vägen tillbaka ska vi göra tillsammans och det börjar på imorgon.

Tack Nemrud och lycka till med säsongen!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩