Kära publik, nu är ni välkomna!

Vad är det som gäller då? Jo, det som alla redan känner till; hålla avstånd och tvätta händerna så mycket som möjligt.  Hålla avstånd i köer och sedan sitta på anvisade platser med minst 1 meter mellan varje sällskap, sällskap räknas som högst 4 personer tillsammans. Vi ber er att respektera detta och följa alla anvisningar.

Det kommer att specialskyltas runt entrén till fotbollsarenan och anvisade platser kommer att markeras så att Assyriska FF kan möta alla krav som ställs på en offentlig tillställning. Ett större antal match funktionärer kommer att finnas på plats och även anlitade vakter kommer att patrullera stängslet för att se till att rätt personerkan komma in.

Det är en glad ordförande som tar emot nyheten om lättade restriktioner.

- Nu kan äntligen säsongskortsinnehavare (läs Club 1974-medlemmar) och samarbetspartner som stöttat oss under året äntligen se matcherna på plats, men det gäller ockkså att komma i tid. Vi tror inte att vi kommer få mer än 500 åskådare, men vill ändå gardera oss mot att det kanske blir så att någon eller något sällskap kommer sent och blir nekad entré p g a vi nått maxantal, förtydligar ordförande Moussa Esa.

Klubben hoppas på publikfest med många supportrar när vi nu ser den första lättnaden efter Corona-helvetet som hela samhället genomlidit. Matchen mot IFK Haninge spelas lördagen den 12:e juni kl 13:00.
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩