Jobfind vill stärka Södertälje tillsammans med Assyriska FF

"Vårt syfte är att stärka människor och samhällen som vi verkar i" meddelar Maria Poli som är tjänsteansvarig för tjänsten Rusta och matcha hos Jobfind Sverige

"Vårt syfte är att stärka människor och samhällen som vi verkar i" meddelar Maria Poli som är tjänsteansvarig för tjänsten Rusta och matcha hos Jobfind Sverige

Vi är glada att presentera vårt samarbete med Jobfind Sverige, ett företag som vill fortsätta hjälpa, utveckla och stärka medborgare och företag lokalt i Södertälje. Det ska man göra genom ett långsiktigt samarbete med Assyriska FF.

För tre år sedan startade Jobfind Sverige upp i Stockholm med huvudkontor i centrala Södertälje. Med drygt 20 anställda på 10 orter i och runtom Stockholm har Jobfind nu växt till en av de ledande aktörerna inom sitt område med över 150 anställda på hela 62 olika orter runtom i landet.

- Vi är mer än bara en leverantör för arbetssökande, vi levererar tjänster även för arbetsgivare! Vi hjälper organisationer att finna rätt kompetens och profil som genom anställning och/eller praktik tillgodoser det behovet som organisationen eftersöker.  Vårt syfte är att stärka människor och samhällen som vi arbetar med varje dag runtom i landet, säger Maria Poli som är tjänsteansvarig för Rusta och matcha.

Hur kommer samarbetet med Assyriska FF se ut och hur ska ni hjälpa varandra?


- Vi är båda verksamma i Södertälje och värnar om vårt gemensamma lokala samhälle, där ska vi kunna ha en positiv inverkan på våra invånare i Södertälje kommun. Stora som små, arbetare som företag. Vi vill vara med att utmärka Södertälje på Sverigekartan och det vet vi att Assyriska FF både vill och kan hjälpa till med genom att sakta men säkert stiga mot den svenska fotbollens finrum, avslutar Poli.

Jobfind är en del av Angus Knight Group - AKG, som grundades 1991 i Australien och är en ledande utbildningskoncern med närvaro på över 200 platser runt om i världen. Företaget strävar efter att bli en av de ledande organisationerna för tillhandahållandet av arbetsmarknadstjänster inom rekrytering och utbildning.

Är du intresserad av att veta mer om hur Jobfind kan hjälpa dig som arbetssökande eller dig som arbetsgivare besök deras hemsida  www.jobfindsverige.se

Låt oss tillsammans se Södertälje och dess innevånare växa!

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩