Anfallare förstärker Assyriska FF

Simeon är redo för utmaningen som komma skall.

Simeon är redo för utmaningen som komma skall. · Foto: Redaktionen

Med fyra dagar till den efterlängtade premiären på bortaplan mot Huddinge IF har Assyriska FF ett par spelare att presentera under de kommande dagarna. Först ut är den 23- årige anfallaren Simeon Junior Jesus Karku med ett förflutet i Vasalunds IF. 


Välkommen till Assyriska FF! Hur känns det att vara här?

- Det känns väldigt bra. Assyriska är en stor klubb. Det kommer inte vara enkelt eftersom det medföljer stort ansvar och mycket press när man representerar en så stor klubb, men jag är redo för utmaningen och det känns bra att vara här. 


Varför blev det Assyriska FF?

- Jag tycker om klubben sedan länge och det vara nära att jag skulle skriva på för klubben två år sedan men det låste sig. Jag gillar klubben helt enkelt och det är därför jag är här.


Berätta lite om dig själv som fotbollsspelare.

- Jag är en anfallare som spelar för laget. Jag följer tränarens instruktioner och vet att jag kan göra väldigt mycket mål. Samtidigt är jag en aggressiv spelare som besitter fart och styrka. 


Vad är förhoppningarna på dig själv och laget kommande säsong?

- Jag, laget och klubben har samma mål, vi vill ta steget upp. Jag är redo att offra allt på planen för att vi ska kunna uppnå detta mål.


Meddelande till supportrarna?

- Jag vill att supportrarna tar sig till matcherna och hejar fram laget. Utan supportrarna blir det väldigt svårt för oss. Med supportrarna i ryggen kommer alla spelare att offra sig själva på plan och därför är det viktigt med supportrarnas stöd. 


Tack för intervjun Simeon och vi önskar dig all lycka till med säsongen!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩