Assyriska FF och Zack Lindgren går skilda vägar

En firande Zack Lindgren efter hans ledningsmål mot Vasalunds IF, nu har han bytt tröja till de rödklädda.

En firande Zack Lindgren efter hans ledningsmål mot Vasalunds IF, nu har han bytt tröja till de rödklädda. · Foto: Caroline Khamo

Assyriska FF har meddelat att klubben har kommit överens med Zack Lindgren om att inte fortsätta säsongen ut. Därmed lämnar Lindgren klubben efter att ha tillhört klubben under vårsäsongen. Nya klubbadressen blir Vasalunds IF som vi möter på söndag.

Zack Lindgren anslöt till Assyriska FF inför säsongen och inledde starkt med att ta en startplats i laget och bland annat göra ett nickmål i hemmapremiären mot just Vasalunds IF. Ju längre vårsäsongen pågick blev Zacks startposition inte lika längre självklar, och när Assyriska förstärkte i mittförsvaret efter många insläppta mål under vårsäsongen, kom klubben överens med Lindgren om att bryta kontraktet.

Assyriska FF uttryckte sin tacksamhet för Lindgrens tid i klubben. “Vi tackar Zack för hans insatser och kommer inte glömma bort hans ledningsmål mot Vasalund. Hans mål var det första målet på hemmaplan denna säsong och det kommer vi inte att glömma bort,” säger Moussa Esa, klubbens ordförande.

Assyriska FF önskar Zack Lindgren all framgång i hans framtida äventyr i Vasalunds IF.

Skribent:Emanuel Barmasi
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩