Orädde Zack Lindgren ska ge allt

Foto: Caroline Khamo

Ytterligare en byggsten har fallit på plats efter en tids spel på försäsongen. Denna gång handlar det om en orädd spelare som gärna tar dueller ute på plan och bryta linjerna.

Lindgren låter gärna dem andra bedöma istället för att själv ge sin syn på prestationerna.

Zack Lindgren är 25 år gammal som senast kommer från Täby FK som i år kommer husera i samma serie som Assyriska FF. I Täby fick Lindgren speltid i Ettan men tyvärr avslutades det i förtid då skador störde delar av tillvaron.

Boende i Spånga började han spela i Brommapojkarna som knatte men spenderade större delen av sin juniorkarriär i AFC när laget huserade i Solna. Som senior har det blivit en hel del klubbar i Stockholmsområdet men inget egentligen som rotat sig direkt.

Som mittback, stark och snabb som gärna duellerar ute på plan är Lindgren det motsatta utanför plan. Det blir oftast tid med nära och kära i lugna förhållanden.

"En lugn kille som gillar att spendera tid med familj och vänner"

Han ser sina föräldrar som sina riktiga förebilder i livet och framhäver det noggrant.

Din syn hittills på truppen och ledarskapet? 

- Det är en stark grupp med många spets kvaliteter som jag tror kan såra många lag under matcherna. Ledarskapet har också känts bra, rak och tydlig. Gillar att man ska "kräma" ut allt från oss spelare. Alla måste ge sitt yttersta helt enkelt.

Varför blev det Assyriska FF?

- Här finns det goda förutsättningar att utvecklas och bli en bättre spelare, men gillar även kulturen och den stolthet som finns i klubben. Det är en ganska unik klubb med supportrar överallt.

Vilka lag tror du kommer vara med där uppe i toppen på serien?

- Bra fråga! Om jag inte får säga Assyriska FF så tror jag FC Stockholm kan vara vassa i år, de har en bra trupp och spelar en fin vägvinnande fotboll. 


Vad ska fansen förvänta sig av Zack Lindgren?

- En spelare som kommer försöka ge allt han har varje match och kriga till varje svettdroppe. Förhoppningsvis så stöter jag även in någon viktig boll då och då. Gärna ett mål som säkrar avancemang eller säkrar kontraktet.

Assyriska FF tackar för Lindgrens medverkan och önskar honom alla lycka under kommande säsong.

Välkommen Zack!

Skribent:Mrad Barsom
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩