Adi Tahirovic och Assyriska FF går skilda vägar

Adi lämnar Assyriska för en utlandssejour

Adi lämnar Assyriska för en utlandssejour · Foto: Caroline Khamo

Assyriska FF meddelar att klubben har kommit överens med Adi Tahirovic om att inte förlänga kontraktet vidare till höstsäsongen, därmed lämnar Adi klubben för att fortsätta sin karriär utomlands.

Tahirovic var en nyttig spelare som mestadels hade en startplats i laget. Med hans bollskickliga spel och mångsidighet var Tahirovic en nyttig pjäs för klubben. Tahirovic kom till klubben säsongen 2020 och tog en startplats direkt när Assyriska tog klivet upp till Ettan.

Adi fortsatte att ha en startplats i mittbackslinjen säsongen därpå när Assyriska spelade i Ettan efter tre års frånvaro. Ett av hans mest minnesvärda ögonblick från säsongen 2021 var drömmålet från halvplan, ett mål som sent kommer att lämna Assyriskasupportrarnas minne.

Assyriska ramlade tyvärr ur Ettan på målsnöret och Adi valde att söka efter ett äventyr utanför klubben, för att bara ett år senare återvända till klubben. Adi var med ännu en gång med att ta upp klubben till Ettan och efter att halva säsongen har genomförts, väljer klubben och Adi att gå skilda vägar.

Klubben uttryckte sin tacksamhet för Tahirovics insatser. “Adi har varit en viktig del av vårt lag och vår uppflyttning till Ettan, vi tackar honom för hans insatser och önskar honom all lycka” säger Moussa Esa.

Vi önskar Adi all framgång i hans framtida äventyr.

Skribent:Emanuel Barmasi
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩