Krasniqi och Boukas lämnar Assyriska FF

Vasilios Boukas och Albert Krasniqi lämnar Assyriska FF

Vasilios Boukas och Albert Krasniqi lämnar Assyriska FF · Foto: Caroline Khamo

Efter nästan två säsonger på tränarposten där tränarduon Krasniqi och Boukas krönte den gångna säsongen med en uppflyttning till Ettan, har de nu, tillsammans med sportsliga ledningen, kommit överens om att bryta kontraktet efter en svag höstsäsong.

Albert Krasniqi och Vasilios Boukas kom till klubben inför den gångna säsongen och Albert och fick då ta över ett lag i stor omvandling, där flera spelare hade lämnat och nya behövde värvas. Under dessa utmanande omständigheter tog de sig an uppgiften med stor beslutsamhet.

Inför säsongen var Assyriska tippade att sluta på en sjätteplats, men tack vare Alberts och Boukas ledarskap och lagets hårda arbete lyckades man överträffa förväntningarna och säkra avancemang till Ettan. Men efter en svag höstform har ledningen kommit överens med tränarna om att avsluta samarbetet.

Säsongen 2024 började starkt, och vid vårsäsongens slut låg Assyriska på en imponerande femteplats i tabellen. Tyvärr har resultaten under höstsäsongen inte varit lika gynnsamma, och klubben har gradvis tappat placeringar i tabellen. Efter en noggrann utvärdering har den sportsliga ledningen, tillsammans med tränarna beslutat att avsluta samarbetet

- Vi kom ömsesidigt överens med tränarna om att gå skilda vägar p g a den negativa trenden vi har hamnat i och att en ny röst behövdes i omklädningsrummet, meddelar sportchef Nemrud Awrohum till redaktionen.

- Vi har inget annat än bra saker att säga om deras period i föreningen. De kom och tog oss upp till Ettan och byggde upp gruppdynamiken och den truppen vi hade förra året och i år. Vi är väldigt tacksamma över Albert och Vasses (Vasilios red anm.) insatser i föreningen och uppskattar allt de har gjort Assyriska FF, förklarar Awrohum.

Vi tackar Albert och Vasilios för deras insatser och engagemang under deras tid i Assyriska FF och önskar dem all lycka i sina fortsatta karriärer. Ny tränare kommer att presenteras under dagen.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩