Tack till er som gjorde det möjligt

Tack alla samarbetspartners som gav oss möjligheten att skapa stämning i sista hemmamatchen. Bilden är från allsvenska kvalet 2009 mot Djurgårdens IF.  [ARKIVFOTO: Morris Esa]

Tack alla samarbetspartners som gav oss möjligheten att skapa stämning i sista hemmamatchen. Bilden är från allsvenska kvalet 2009 mot Djurgårdens IF. [ARKIVFOTO: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

I söndags tog Assyriska sista chansen att rädda kontraktet för Ettan norra på egen hand. Genom att slå Umeå FC gjorde spelare och ledare sitt. Vi vill också tacka våra samarbetspartners som bjöd publiken på fri entré och därmed ge laget sitt fulla stöd.

Med en match kvar har Assyriska allt i egna händer – en seger borta mot Hudiksvall FF nu på söndag så är kontraktet räddat. I söndags visade laget stor karaktär när man, med kniven på strupen, vände ett 0-1 underläge till 2-1 seger med fina mål och övertygande spel.

När domaren blåste av matchen kunde laget hyllas av den största publiken på året, detta kan vi tacka våra samarbetspartners som möjliggjorde att alla var välkomna att stötta laget utan att betala biljett. Stort tack till dessa för att ni gav matchen den inramning som den förtjänade och det stöd som laget behövde för att vinna matchen:

Arvid Lindqvist
Birka Ekonomi & Redovisning
Björcks Resor
Brundins Tandläkarpraktik
CD Redovisning
Centerpartiet Södertälje
Fönsterbygg
Garden Food
Tingstad
Privatperson, anonym


Nu bär det av mot Hudiksvall och den direkt avgörande matchen nu på söndag 21 nov kl 16:00.

Zelge Fans och Björcks Resor kommer att anordna en bussresa för 50 supportrar, kostnad är 200 kr och då ingår resa och entré till matchen - Kontakta Banipal 072-444 43 68 för att boka din plats.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩