Linus Hillemar: Den explosiva offensiva kraften i Assyriska FF

Blixtsnabbe Linus Hillemar ser fram emot ännu säsong med de rödvita

Blixtsnabbe Linus Hillemar ser fram emot ännu säsong med de rödvita · Foto: Caroline Khamo

Blixtsnabb och med en imponerande målfarlighet har Linus Hillemar cementerat sin plats som en av de mest fruktade spelarna i Assyriska FF. Nästa år inleder han sin sjätte säsong och det gör honom till den mest erfarna spelaren i dagens A-lag. Linus har varit en konsekvent toppresterare och genom åren varit en nyckelspelare i lagets offensiva strategi.

Under den senaste säsongen imponerade Linus stort genom att vara en av lagets främsta poängproducenter. Med nio mål och flera assist har han varit en pådrivande kraft bakom Assyriskas offensiv och en mardröm för motståndarna. Hans snabbhet och förmåga att hitta målet har varit avgörande för lagets framgång.

Assyriska FF – mer än bara en klubb

Nykvarnsbon Linus har även funnit ett hem i Assyriska FF. Klubben och dess omklädningsrum har blivit en andra familj för honom. Han vittnar om att årets serieseger inte bara grundades på tekniska färdigheter utan också på den starka sammanhållningen och den unika atmosfären i omklädningsrummet. Årets upplevelse överträffade allt han tidigare varit med om.

Han har inte bara varit en hjälte på planen utan också bidragit till att bygga den vinnande kulturen och sammanhållningen ilaget. Hans engagemang och passion för Assyriska sträcker sig långt utanför matcherna och träningarna. För honom är klubben mer än bara en fotbollsarena – den är ett hem där han trivs och där han kan utvecklas som individ och idrottare.

Linus signum – blixtsnabb

Frågan är om arenans kameror kommer att kunna följa med i den snabba rytm som Linus sätter på planen. Hans explosiva framstötar och snabba fötter har varit svåra att fånga på bild, och det återstår att se om tekniken behöver anpassas till hans höga farter. En sak är dock säker: Linus Hillemar är hemma i Assyriska, och hans närvaro kommer att fortsätta vara en tillgång för klubben i kommande säsonger.

Linus bär stolt på sig arvet som den mest erfarna spelaren i dagens A-lag och han kommer säkerligen att vara en nyckelspelare i fortsättningen av Assyriskas framgångssaga.

Kuriosa:

Tyvärr hann inte studioteamet notera Linus svar då det alltid går för fort i jämförelse med oss andra. Vi lär återkomma om detta.

Skribent:Ninous Touma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩