Assyriska FF välkomnar Kevin Jarrett-Marston

Årets första nyförvärv Kevin Jarrett- Marston

Årets första nyförvärv Kevin Jarrett- Marston · Foto: Mrad Barsom

Efter den starka säsongsavslutningen och en direkt uppflyttningsplats börjar klubben rusta sig inför kommande säsong. Det är helt enkelt ingen tid för lugn och ro. Assyriska FF är nu hetare på marknaden i och med steget upp i seriesystemet vilket kommer resultera i en intressant värvningskarusell.

Första nyförvärvet för kommande säsong är ingen mindre än förra årets yrväder Kevin Jarrett-Marston som senast huserade i konkurrenten Nyköping BIS. Nyköping som var med nästan hela vägen i toppstriden utan att lyckas nå ända upp.

Väl inne i kansliet möts man av en glad Kevin som redan verkar förstå passionen kring Assyriska FF. I bakgrunden spelas gamla höjdpunkter från tidigare säsonger i Superettan och Allsvenskan upp på Tv:n som fortfarande levererar bra bildkvalité.

Man kan inte undgå att Kevin verkar vara en kille med karaktär. Till stöd har han med sig sin flickvän som också hälsar artigt.

Välkommen till Assyriska FF Kevin!

För dem som inte vet vem du är, kan du berätta lite om dig själv och din fotbollsbakgrund? 

Jag heter Kevin Jarrett-Marston, är 23 år gammal och är född och uppvuxen i Bandhagen söder om Stockholm. Mina rötter finns i Uganda, Costa Rica och Jamaica. Jag har spelat fotboll sen jag var 7 år och började i Enskede, sedan när jag blev 9 år bytte jag till spel i Hammarby IF. Där var jag kvar under en lång period närmare bestämt fram tills jag fyllde 19. Under tiden hann jag även bli utlånad till IK Frej. Efter det värvades jag till Nyköping BIS där jag spenderat senaste fyra åren.

Har du haft någon förebild i livet generellt?

Mina fotbollsförebilder har varit Marco Reus som spelar i Dortmund och även Ousmane Dembele den närmaste tiden. Jag har även alltid gillat musik och där har J.Cole varit en stor idol för mig. Hans sätt att leva och föra sig är något man försöker ta efter.

Vad är dina ambitioner som fotbollsspelare? 

Jag har och har alltid haft stora ambitioner inom fotbollen. Just nu är det Allsvenskan som är målet för mig. Får man tänka stort så är ambitionen att spela utomlands någonstans om några år.

Favoritlag i fotbollsvärlden?

Liverpool FC

Vad vet du om Assyriska FF och Södertälje som stad?

Jag vet att att Assyriska FF har ett stolt förflutet med flera säsonger i dem högre divisionerna med supportrar som alltid stöttar laget oavsett nivå. Laget vet att fansen alltid står bakom trots att man även ställer höga krav. Alltid kul att se och speciellt när det är Södertälje derby. Staden är full med kärlek vilket märks.

Vad kommer du som spelare tillföra årets trupp?

Jag kommer tillföra fart, roligt spel, en bra attityd och mycket vilja. Förhoppningsvis ska det även resultera i många mål och assists under kommande säsonger.

Vad är dina personliga målsättningar för året?

Mina målsättningar är att hjälpa laget nå våra mål och ta oss dit vi vill genom att göra mycket poäng under säsongen. Jag vill göra fler poäng än förra året. På så sätt närmar man sig även sina långsiktiga mål.


Uppflyttning till en tuffare serie , som nykomling. Vad ska Assyriska FF sikta mot i år?

 Vi ska sikta mot att vinna serien såklart! Man ska alltid sikta högt.

Hur har du tagits emot av lagkamrater, klubben och tränare hittills? 

Jag har inte haft chansen att träffa tränarna än men ser fram emot det, blir nog säkert när som helst. Annars har jag pratat lite med Hugo Fernandez och blev välkomnad av honom på ett fint sätt. Klubben har varit jättefina, varma och verkligen visat att dem velat ha mig här. Så allt har varit mycket bra hittills. Inget att klaga på. Det är bara att köra på.

Tack för din tid Kevin och ytterligare en gång så önskar jag och föreningen dig all lycka under kommande säsong. Kommer ha extra ögon på Jarrett show från läktarna.

Välkommen till Assyriska FF!

Skribent:Mrad Barsom
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩