500 åskådare är välkomna imorgon

Nu är det slut med att stänga ut publiken, äntligen får ni se matchen från läktarplats.  [FOTO: Morris Esa]

Nu är det slut med att stänga ut publiken, äntligen får ni se matchen från läktarplats. [FOTO: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

Imorgon lördag 12 juni spelar Assyriska FF mot IFK Haninge på Södertälje Fotbollsarena. Matchen startar kl 13:00, men kassorna öppnar redan kl 11:30. De 500 första åskådarna kommer att garanteras entré sen stängs tyvärr grindarna. Därför vill vi uppmärksamma vår publik och trogna Club 1974 supportrar att försöka vara på plats tidigt för att kunna garantera att ni kommer in.

Speciellt för i år är att vi har digitala Club 1974 medlemskap. Vi märker att många av dessa fortfarande inte är aktiverade och har därför skickat ut påminnelser idag. Ni har antingen fått sms eller epost och behöver följa instruktionerna för att aktivera era kort.

Imorgon kommer vi att ha en speciell kassa för er som kan se ifall ni är betalande medlemmar och vi kan ger er mer info om aktiveringen på plats. Vi menar alltså att ni kommer in ändå så länge ni är en av de 500 som kommer först och att vi kan verifiera ert medlemskap. Detsamma gäller för betalande sponsorer.

För er som inte är medlemmar eller sponsorer gäller både kontanter och swish i vår betalkassa. Biljettpriserna är 120 kr för vuxen, 80 kr för pensionär och ungdom mellan 13-17 år. Välkomna!

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩