Trotjänaren Ghassan Heamed lämnar Assyriska

Den 33-årige backen Ghassan Heamed lämnar Assyriska efter lång och trogen tjänst. Hans nya klubbadress blir den tunisiska fotbollsklubben Club Africain som huserar i den högsta divisionen. Ghassan har spelat i Assyriska sedan 1995 och har alltid varit lojal mot klubben. Hans kontrakt i Assyriska gällde egentligen hela säsongen ut men klubben kom överens om att han kunde få gå tidigare.
- Ghassan har spelat så många säsonger för oss och varit lojal. Han ville ha ett miljöombyte och därför kom vi överens om att släppa honom redan nu. Det blev en bra överenskommelse mellan oss. Han var nöjd, vi var nöjda och truppen var nöjd, säger ordförande Ferit Varli.


[BILD BORTTAGEN] Ghassan själv är som sagt mycket nöjd med sitt klubbyte och kontraktet är på två år. Han har kämpat för det här och det har kostat mycket svett och tårar. Antagligen är detta den sista klubb som Ghassan spelar i innan han går i "pension" men man ska aldrig säga aldrig. Genom kontakter i Tunisien fick han nys om Club Africain och de var väldigt intresserade att Ghassan skulle spela där. De såg inte till hans ålder i första hand utan till vad han presterar som spelare här och nu. Han provtränade i fyra dagar och gjorde en träningsmatch där han lyckades göra ett mål. Club Africain ligger just nu på 2 plats i ligan efter fyra spelade matcher och deras målsättning är att vinna ligan.


Vilket är ditt starkaste minne från din tid i Assyriska?
- Det är när jag räddade kvar Assyriska i Superettan 2001 med mitt mål mot Sylvia. Det räckte med oavgjort för att vi skulle klara oss kvar och jag lyckades kvittera till 1-1. Ett annat bra minne är finalen i Svenska Cupen 2003 mot Elfsborg och kvalmatcherna mot Örebro 1999 då jag också gjorde mål.


Vad har du att säga till supportrarna?
- Jag har alltid gjort mitt bästa i varje match och gett allt. Jag älskar folket och vill bara tacka alla supportrarna för allt stöd de gett mig genom åren.


Vi i webbteamet och hela Assyriska önskar Ghassan lycka till i sin nya klubb och nu slipper han i alla fall de svenska vintrarna och kylan?

Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩