Ordförande: "Viktigt att alla tar sitt ansvar"

Laget behöver din stöttning i morgondagens match mot Hammarby TFF. [ARKIVFOTO: Morris Esa]

Vid morgondagens viktiga hemmamatch mot Hammarby TFF har Assyriska FF ordnat med möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19. "Vi vill vara med och förbättra vaccinationstalen i Södertälje och göra det vi kan för staden", meddelar ordförande Moussa Esa.

Imorgon möter Assyriska FF stockholmslaget Hammarby TFF i Ettan norras bottenstrid, en match som kan bli direkt avgörande för båda lagen. Då det förväntas en större publik öppnar klubben också upp möjligheten för en kostnadsfri vaccination för alla som vill vaccinera sig.

- I samarbete med vården och region Stockholm kommer det finnas en vaccinationsbuss precis utanför entrén från kl 15:00. Det är drop-in som gäller och 16 år och äldre får vaccineras. Man kan ta både första och andra dosen i bussen, förklarar Esa.

Man har också placerat bussen utanför arenan så att det inte upplevs som tvång att lösa matchbiljett för att kunna vaccinera sig. Man behöver alltså inte gå på matchen för att få möjligheten att vaccinera sig, alla är Södertäljebor är välkomna. Vaccinationsbussen är kvar på arenan fram till kl 19:00.

Matchen mot Hammarby TFF startar kl 16:00. Välkomna!

Skribent:Redaktionen
Fotograf:Morris Esa
Dela artikeln