Ordförande: "Förmånerna ökar för varje dag"

Här är ett axplock från dagens erbjudanden, förutom säsongskortet, som ingår i Club 1974. Tanken är dock att bygga på med så många erbjudanden som möjligt under året. Vill ditt företag vara med?

Inför den här säsongen har Assyriska FF infört nytt medlemssystem där det ges utrymme för olika behov. Både enskilda personer och hela familjer ska kunna vara medlemmar och till och med tjäna på sitt medlemskap. "Medlemskapet ska smaka mer än det kostar" säger ordförande Moussa Esa.

Åtta omgångar har spelats i årets serie och Assyriska FF toppar tabellen och är obesegrade hittills. Styrelsen och Zelge Fans har arbetat parallellt med att hitta nya samarbetspartner och förbättra sitt nya medlemssystem. Medlemskapet har blivit digitalt och mer anpassat till behovet hos medlemmarna. Assyriska FF vill ge sina medlemmar extra förmåner från klubben och även förmånliga erbjudanden från sina samarbetspartner, tanken är att medlemmarna ska tjäna på att vara medlemmar.

- Tanken är att våra medlemmar ska kunna vara med och påverka, följa laget på plats och även få förmåner och erbjudanden i sitt medlemskap. Medlemskapet ska smaka mer än vad det kostar, och vi ser att det finns ett stort intresse hos olika företag att bidra. Förmånerna ökar för varje dag, meddelar ordförande Moussa Esa.

Vill ditt företag vara med och erbjuda våra medlemmar något kan du skicka ett mejl till moussa@assyriska.se

Läs mer om våra olika medlemskap HÄR

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln