Killian är tillbaka på svensk mark

Killian Denoual drar på sig Assyriskatröjan igen

Killian Denoual drar på sig Assyriskatröjan igen · Foto: Caroliné Khamo & Redaktionen

Förra året kom han till Assyriska när det återstod sex matcher av serien. I år får Killian Denoual på sig åtta matcher att hjälpa Assyriska i ännu en toppstrid. Denoual är spelklar redan till helgens toppmatch mot IK Sleipner. Assyriskas redaktion fick en kort pratstund med fransmannen som är tillbaka på svensk mark.

Först och främst vill vi välkomna dig tillbaka till Assyriska FF och Södertälje.

I vilken form är du idag och vad har du hunnit göra sen du lämnade oss i november förra året?
- Jag är i bra form både fysiskt och mentalt och redo för uppgiften. Jag har hunnit spela i Grekland efter mitt äventyr i Assyriska förra året. Allting var annorlunda i Grekland, både fotbollen och vardagslivet. Jag kom hem till Frankrike denna sommar och har tränat med ett lag nära mitt hem och även privat med en fystränare.

Hur känns det att vara tillbaka för ännu en kamp om att vinna serien?
- Jag ser verkligen fram emot utmaningen. Jag var mycket besviken när vi missade målet förra året. Man känner alltid ett visst ansvar vid sådana stunder och man vill rätta till det direkt. Jag har hunnit träffa mina lagkamrater och jag är imponerad av sammanhållningen i år. Jag inser att det är flera lag som slåss om att vinna serien men vi ska göra vårt bästa för att göra en bättre avslutning än förra året.

Vad för typ av spel kan vi förvänta oss av dig? Vem är Killian Denoual för de som inte såg dig spela förra året?

- Jag spelar som ytterback och kan spela på båda kanter. Jag lägger ner hårt arbete för att föra spelet framåt men mest av allt är jag en klubbspelare. Jag spelar för att försvara klubbmärket, mina lagkamrater, mina tränare och även supportrarna, det är min karaktär som spelare. Jag behöver fördjupa mig i klubbkänslan, det är väldigt viktigt för mig.

Med tanke på klubbkänslan, har du något att säga fansen?

- Jag är riktigt glad och förtjust över att få träffa er igen och dela nya minnen med er. Vi ses på arenan snart.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩