Fransman klar för Assyriska FF

Killian Denoual ser fram emot att representera Assyriska

Killian Denoual ser fram emot att representera Assyriska · Foto: Caroline Envia Khamo

Med sex återstående matcher av säsongen befinner sig Assyriska FF på andraplats och jagar förstaplatsen. Men i takt med att nya skador uppkommer har klubben nu valt att värva franske Killian Denoual som är spelklar redan nästa match. 

Välkommen, hur känns det att vara här?
- Tack! Det känns bra att vara här, det är en ny upplevelse för mig att spela för Assyriska FF men också att vara i Sverige.


Berätta om dig själv, vad är du för spelartyp och vad har du för egenskaper? Position?
- Jag spelar högerback men jag kan också spela mittback. Min främsta egenskap är tekniken, men jag gillar också att springa mycket  för mina lagkamrater och skapa utrymme genom mina löpningar.


Vart spelade du senast?
- Jag spelade i Finlands andraliga en hel säsong, men också en halv säsong i tredjeligan där.


Varför blev det Assyriska? 
- Jag valde Assyriska FF för klubbens värderingar. Jag fick chansen att se ledningen, spelarna men också alla människor som jobbade runt klubben. Klubben har en fin historia som jag respekterar och deras ambition matchar den. Jag hade älskat att hjälpa klubben nå sina mål.


Vad tror du om återstående del av säsongen? 
- Vi har sex matcher kvar. Killarna gjorde ett bra jobb under hela säsongen och det är därför vi måste vara fokuserade till slutet.  Vi måste ge vårt bästa och vinna varje match.


Meddelande till supportrarna?
- Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Assyriska FF och jag kommer att ge mitt bästa på planen som ni gör när ni stöttar oss i arenan.

Välkommen till Assyriska FF Killian och lycka till!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩