Christian Aphrem tillbaka i Assyriska FF

Christian Aphrem är tillbaka i moderklubben

Christian Aphrem är tillbaka i moderklubben · Foto: Redaktionen

Assyriska FF är glada att presentera hemvändaren och egna produkten Christian Aphrem som ansluter till truppen. Klubben är överens med Nordic United FC om en spelarövergång. Därmed återvänder Aphrem efter en kortare sejour på Cypern och i Ettan Norra. 

Välkommen, hur känns det att vara tillbaka?

-Det känns fantastiskt att få komma hem igen, det ska bli väldigt kul att få spela för Assyriska igen. 

Varför blev det Assyriska?

-Det var ett självklart val när klubben hörde av sig igen. Jag är uppvuxen i klubben och har alltid sagt att jag ska komma hem igen inom en snar framtid.

Hur har du utvecklas som spelare och person sedan du lämnade 2022

-Jag skulle säga att jag har fått en hel del erfarenhet från min tid på Cypern med tanke på den höga nivån. Dessutom har jag utvecklats mycket som person och blivit mognare i mitt sätt att spela. Jag känner också att jag fått mycket styrka från de utmaningar jag stött på under resan.

Vad är dina främsta egenskaper som du utvecklat sedan du lämnade?

-Jag skulle säga mitt taktiska spel med tanke på hur mycket taktiskt det var på Cypern samt i Nordic. Sen har jag som sagt mognat till på plan också i min beslutsfattning. 

Vad är ditt och klubbens mål för säsongen?

-Min målsättning är alltid att bidra i offensiven med så mycket poäng som möjligt. Klubbens mål är som vanligt att vi alltid har höga ambitioner med fötterna på jorden. 

Har du hunnit få ett intryck av truppen och tränarstaben

-Ja det har jag. Fick ett fint välkomnande av grabbarna där jag känner ju flera av dem. 

Jag fick också ett väldigt bra intryck av tränarna och vi verkar ha samma mål och ambitioner, så det känns väldigt bra med både trupp och ledarstaben. 

Vad har du för meddelande till supportrarna?

-Kom och stötta oss, eran support sedan publiken kom tillbaka från pandemin har varit fantastisk. Trots att man inte spelat i Assyriska senaste åren  har man varit på matcherna och sett vilka fantastiska fans vi har och jag lovar att ni verkligen behövs för att ni är vår tolfte spelare.

Välkommen tillbaka Christian och lycka till med säsongen!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩