Christian Aphrem klar för flytt till Cypern

Christian Aphrem är från och med nu utlandsproffs när han får testa vingarna i Cypern. [FOTO: Morris Esa]

Christian Aphrem är från och med nu utlandsproffs när han får testa vingarna i Cypern. [FOTO: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

Efter stort nationellt och utländsk intresse, bland annat från Spanien, är det nu klart att Assyriskas supertalang och egna produkt Christian Aphrem skrivit på ett kontrakt med Achyronas Onisilos FC i den cypriotiska andraligan. 

Aphrem började spela för Assyriska redan som knatte, i samma årskull som Antonio Yakoub. Redan då kunde man ana att det här var någon som skulle spela A-lagsfotboll för Assyriska. Aphrem utmärkte sig inte minst med sin högklassiga teknik, fart och skott.

Vi minns bland annat det viktiga och upplösande 1-0 målet i måstematchen mot Rynninge IK där klubben tog steget upp till ettan. Vi minns också raketen mot Arameisk-Syrianska och skottet som letade sig in i bortre krysset mot Hudiksvalls FF. Framför allt minns vi att varje gång Aphrem klev in på plan gjorde han det för att representera klubben i sitt hjärta och klubben han fått sin fotbollsfostran i.

Ändock är Aphrem en spelare med höga ambitioner och en flytt utomlands möjliggör hans chanser att fortsätta utvecklas och nå den absoluta toppen.

- Jag vill tacka Assyriska FF för allt, samt supportrarna som stöttat mig och laget under dessa år. Jag är och kommer alltid vara en av er och det har varit ära att spela för er. Förhoppningsvis så ses vi snart igen, tack för allt, kommenterar Aphrem efter övergången.

Assyriska FF önskar Christian Aphrem ett stort lycka till i sin fortsatta karriär. Du är en spelare och person som många ungdomar i klubben ser upp till och mer än gärna tar bilder och autografer med. Assyriska kommer alltid vara ditt hem och du är alltid välkommen tillbaka. Se nu till att göra oss alla stolta och återigen; ett stort lycka till och på återseende!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩