Assyriska FF och Ghassan Heamed går skilda vägar

Ghassan Heamed hade en tuff uppgift med ett lag som hade sex raka förluster och skadat självförtroende när han tog över vid sommaruppehållet. Nu går han och Assyriska skilda vägar.  [ARKIVFOTO: Morris Esa]

Ghassan Heamed hade en tuff uppgift med ett lag som hade sex raka förluster och skadat självförtroende när han tog över vid sommaruppehållet. Nu går han och Assyriska skilda vägar. [ARKIVFOTO: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

Assyriska FF kan meddela att klubben och Ghassan Heamed går skilda vägar. Ghassan tog över som tränare efter sommaruppehållet och var väldigt nära att säkra kontraktet. Tyvärr räckte det inte hela vägen och nu väljer Heamed att prioritera familjen i första hand.


- Ghassan och vi har alltid haft en nära dialog och han står väldigt nära föreningen, en del av vår historia. Han fick återigen ta den otacksamma rollen att försöka rädda kontraktet och det var så nära det kunde bli. Han gjorde många förbättringar i laget men tyvärr räckte det inte ända fram, meddelar ordförande Moussa Esa.

Den gamle irakiske landslagsspelaren tog över Assyriska FF redan i slutspurten av Ettan Norra år 2018 och gav bland annat Antonio Yakoub sin debut vid 16-års ålder.

- Det har varit en rolig och hård resa samtidigt, mycket arbete och många härliga spelare. Vi var nära ett lyckligt slut men tyvärr misslyckades vi på mållinjen. Nu behöver jag ta en paus och koncentrera mig på familjen. Jag önskar Assyriska all lycka till och hoppas att de kommer tillbaka starkare än någonsin, säger Ghassan Heamed.

Assyriska FF tackar Ghassan för hans år i Assyriska FF och önskar honom lycka till.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Det finns inga kommentarer till den här artikeln ännu. ⁨Om du är klubbmedlem, logga in för att lämna en kommentar.⁩