Andreas och Melina är årets stipendiater

Lagkaptenerna Andreas Kareem och Melina Ceylan hyllas för sina insatser under året.  [FOTO: Redakationen]

Lagkaptenerna Andreas Kareem och Melina Ceylan hyllas för sina insatser under året. [FOTO: Redakationen] · Foto: Redaktionen

Varje år delar Assyriska FF ut Telgestipendiet, som är Telges pris för personer som utmärkt sig inom ungdomsverksamheten. Assyriska och Telge ser dessa personer som framtidslöften inom fotbollen och som förebilder i samhället. I år går priset till två lagkaptener, nämligen Andreas Kareem och Melina Ceylan som båda har utmärkt sig både på och utanför planen.

Vi gratulerar Andreas och Melina till priset. Här kommer motiveringarna:

Andreas Kareem, född 2005 - Det tar stop för motståndarna när ”försvarsesset” Andreas kliver in i handlingen. Med sin längd, styrka, snabbhet och uppoffrande spel skapar Andreas välbehövlig trygghet i försvaret. Kapten Kareem är ryggraden för laget på plan men även utanför genom sina karismatiska ledaregenskaper och finns alltid till hands i alla lägen. Skolan berömmer honom och även där har han en ledande roll som han använder positivt genom att stötta och skapa ett samarbete med skolkamraterna

Melina Ceylan, född 2009 - Att komma förbi Melina ska nog motståndarna glömma. Allroundspelaren Melina är stark, spelintelligent, stoppar attacker och startar motattacker genom både eget driv med boll eller intelligenta genomskärare. Poäng i mål och assist finn det gott om.

Kapten Ceylan styr sitt lag på plan metodiskt och inget lämnas åt slumpen. Som ledare är hon verkligen alla tränares dröm. Skolarbetet och resultaten vittnar om bestämdhet och målmedvetenhet. Melina backar inte för att ständig vara den hjälpande och stöttande skolkamraten.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩