STÖTTA AFF

Swisha ditt bidrag redan idag! 123 22 22 800

CLUB 1974

Stötta klubben till nya framgångar!

KONTAKT

Allt du behöver för att kontakta oss.
Skapa kontakter i vårt nätverk
För oss är sponsring inte en logga på en skylt eller i en annons. Att vara samarbetspartner till Assyriska FF är en av de bästa investeringarna du kan göra. Vårt syfte är att skapa mervärden och affärsrelationer runt vår fotbollsmiljö. Matchvärdskap & kundevent på hemmamatcherna är två bra exempel. Vårt nätverk av partners har aldrig varit större och det innebär bättre möjligheter till fler affärer.

Sponsring = ROI
Den mediala utvecklingen för Assyriska FF och Superettan går spikrakt uppåt. Vi slår rekord i både TV-tid, antalet TV-tittare och TV-matcher. Lägg till övrig press och sociala medier så förstår man vilken Return of Interest sponsring innebär. Exponeringsmöjligheterna 2015 kommer att vara fortsatt förstklassiga.

Förena affärsnytta med samhällsnytta
Assyriska FF är ledande i arbetet avseende integration, mångfald och socialt ansvarstagande. Nattvandring, Mentorskap, Skolbesök, Idrott Utan Gränser,Frisk Generation, Team Favela, Ett Narkotikafritt Sverige. Detta är några exempel på aktiviteter och samarbeten som finns idag. Fokus ligger även på klubbens tjejprojekt som skall förebygga utanförskap hos unga tjejer och föräldrar med invandrarbakgrund ? och i förlängningen leda till bildandet av ett damlag.

En blomstrande ungdomsverksamhet
Över 550 pojkar & flickor och drygt 70 ledare som dagligen träffas och umgås på ett naturligt sätt kring fotbollen. Södertäljes och Sörmlands största fotbollsskola genomfördes medd nära 200 deltagare. Södertäljes största ungdomscup, Telge Cup. 11 egna produkter i A-laget så sent 2012, och 2015 pekar mycket på att det blir ungefär lika många. Det är inte många elitlag i Sverige som slår Assyriska på fingrarna när det gäller att satsa på barn och ungdomar.

Färdigt, kombinerat eller skräddarsytt
Vi har färdiga sponsorpaket som passar alla budgetar. Prisspannet sträcker från 1.974 kr upp till 500.000 kr, där innehållet har en bred variation. Det är Ditt varumärke vi tänkt på när vi konstruerat paketen. Om inget paket passar, går det alldeles utmärkt att skräddarsy en egen lösning oavsett prisnivå.

Välkommen in i vår gemenskap!


Kontakta oss här:
Telefon: 08-550 670 18
E-post: info@assyriska.se 
Besök oss: Genetaleden 5, 151 21 SÖDERTÄLJE (öppet mån-fre 9.30-16-00. Lunch 13-14)
TABELLEN

WEBSHOPEN

Annonser
Meddelande
Bekräfta