Många förmåner med nytt medlemssystem

Det finns två grundläggande orsaker till att klubben inför dessa förändringar och båda är till för att gynna föreningens medlemmar. För det första tappade Assyriska många av sina medlemmar när laget inte längre fick tillgodoräkna sig kulturföreningens medlemmar.

- För några år sen hade Assyriska FF en överenskommelse med vår kulturföreningen om att föreningens medlemmar automatiskt också var medlemmar i fotbollsverksamheten. Den överenskommelsen har försvunnit och numera är kulturföreningens medlemmar inte per automatik medlemmar i Assyriska FF, förklarar Esa.

Därför behöver nu fotbollsverksamheten se över sina egna medlemmar, de medlemmar som kommer att ha rätt att t ex närvara vid årsmöten och ha rösträtt.

- Under de senaste åren har vi i princip endast haft Club 1974-medlemmar som kan räknas in som medlemmar. Men efterfrågan på andra medlemspaket har varit stort och medlemmarna behöver andra möjligheter till att kunna bli medlemmar, fortsätter Esa.

Från och med nu kommer det att finnas fyra olika typer av medlemskap, två för privatpersoner och två för familjer. Se samtliga medlemskap här.

En av de stora nyheterna är att samtliga barn i hushållet kommer att ta del av samma förmåner som förälder som är Club 1974 medlem, d v s att barnen kommer också att få komma in på matcherna kostnadsfritt fram tills de fyller 18 år.

Sen vill Assyriska att medlemmarna ska få ut mer av sitt medlemskap, därför kommer man baka in flera förmåner som passar medlemmarna. Tanken är att medlemmarna ska tjäna mer än vad medlemskapet kostar.

- Redan idag har vi t ex Södertälje Park, Multi Rehab, Göta Energi och Synsam som erbjuder olika förmåner till alla våra medlemmar. Dock kommer flera förmåner att byggas på kontinuerligt. Vi pratar om rabatter på restauranger, biltvätt, livsmedel och mycket annat, säger Esa.

Ni som redan har ett giltigt medlemskap har i dagarna, eller kommer att få, ett mejl eller sms där ni ombeds att ladda ner appen Cardskipper till era mobiler. Följ instruktionerna. Från och med i år kommer det inte att skickas några fysiska kort längre.

KOLLA IN DE OLIKA MEDLEMSKAPEN OCH BLI MEDLEM REDAN IDAG!

För tekniska frågor kontakta Cardskipper:
0141-75 30 90 eller support@cardskipper.se

För frågor om medlemskapet kontakta Assyriska FF, info @assyriska.se:
Robil Acar 073-670 93 85 eller Sleyman Esso 070-779 95 09
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩