God Jul & Gott Nytt År önskar Assyriska FF

Assyriska firade avancemanget till Division 1. [Foto: Morrisa Esa].

Assyriska firade avancemanget till Division 1. [Foto: Morrisa Esa]. · Foto: Morris Esa

Ett år som har präglats av en pandemi har tvingat oss alla att omvärdera våra liv. Många har förlorat någon nära och till dem önskar vi styrka och tålamod. För fotbollen har pandemin inneburit tomma läktare och det om något har bevisat hur mycket publiken betyder. Ni är otroligt saknde, utan er blir sorgen dubbel och glädjen bara halv. Utan er är Assyriska FF en kropp utan sitt hjärta.

Pandemin har också satt föreningens ekonomi på stora prov. I våras visste vi inte riktigt om vi skulle behöva försätta föreningen i konkurs eller inte. Då klev våra ledare och spelare fram och avstod två månadslöner, detta gav föreningen moralen att fortsätta det hårda arbetet, att försöka vinna serien och jobba mot det långsiktiga målet till år 2024; att vara en välmående elitförening, med en framgångsrik ungdomsverksamhet och en sanerad ekonomi.

Tack vare alla som ställde upp för laget och hårt arbete vann vi dessutom serien. När Sportbladet skulle sumera serien och utse landets 25 största talanger i Division 2 utsågs Antonio Yakoub som den främste och Christian Aphrem som den elfte bäste spelaren. Det bådar gott för nästa års satsning, vi hoppas att ni kan följa morgondagens stjärnor på plats och att pandemin är endast ett minne blott. Ta hand om er till dess...

Styrelsen
Assyriska FF
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩