Erik Niva: "Då är hjärtat läkt"

I sin populära och mycket initierade fotbollspodd When We Were Kings tar Erik Niva upp stora lag som Real Madrid, AC Milan och stora landslag och där bland de stora har nu Assyriska FF fått utrymme. I två timmar och fyrtio minuter minns Niva tillbaka till Assyriskas säsong år 2010 då klubben gjorde sin största ekonomiska satsning med Rikard Norling som tränare.

Då podden spelades in tre veckor sedan säger Erik Niva att det får hans hjärta att gråta att Assyriska numera spelar i divison 2 Södra Svealand och att han senast tittade låg laget på fjärde plats i tabellen. "Det är inte där dom hör hemma, det är inte där dom ska vara", berättar han ledsamt i avsnittet.

Redaktionen skickade då en bild på aktuell tabell som visar att laget är serieledare med texten "Hoppas att ditt hjärta inte blöder lika mycket efter att du sett detta".

Nivas svar kom blixtsnabbt: "Haha, det lindrar. När ni är tillbaka i elitfotbollen med ett par, tre tusen på läktaren så är hjärtat läkt"

Vi kan bara välkomna Erik Niva till Södertälje Fotbollsarena, räkna det som ditt hem, sommarstuga eller kolonilott. Du är alltid välkommen! För er som vill lyssna på podden kan göra det här: When We Were Kings
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩