Ingen publik mot Tyresö FF

SE MATCHEN MOT TYRESÖ FF GENOM LIVE-STREAM HÄR

I hemmamatcherna mot FC Gute och BK Forward var det fritt fram för Club 1974-medlemmar och sponsorer att föranmäla sig till matcherna och få chansen att njuta av live fotboll på arenan. Men nu när det återigen nalkas en toppmatch på arenan så sätter alltså klubben stopp för den möjligheten.

- Den främsta anledningen är att trycket har varit för stort och vi har fått säga nej till trogna supporters och stora sponsorer vid entrén. De har missat att föranmäla sig och vi vill inte bryta mot restriktionerna, det har lett tråkiga diskussioner och gjort mer skada än nytta. Vi känner inte att vi fått tillräckligt med förståelse för att vi vill gynna de som föranmäler sig och för att vi respekterar de restriktioner vi har gällande pandemin, förklarar Esa vidare.

På grund av detta stängs nu möjligheten att se toppmatchen mot Tyresö FF på plats. Det blir ingen chans för föranmälan, grindarna kommer att vara stängda och vakter kommer patrullera arenan för att se till att ingen obehörig kommer in under match.

- Det är otroligt tråkigt att behöva ta det här beslutet och vi hade helst inte gjort det, men i dagsläget ser vi dessvärre ingen bättre lösning. Som en liten tröst kan vi i alla fall erbjuda matchen genom en live stream, avslutar Esa.

Assyriska FF hoppas kunna öppna upp dörrarna igen 1 oktober då nya förhållningsregler, då gränsen för hur många åskådare som tillåts kan komma att  anpassas utifrån arenans och evenemangets förutsättningar.

Håll utkik för mer uppdaterad information längre fram.

SE MATCHEN MOT TYRESÖ FF GENOM LIVE-STREAM HÄR

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩