Club 1974 medlemmar och sponsorer får se matchen på plats

Vill du sitta på läktaren på lördag måste du antingen vara Club 1974-medlem eller sponsor och föranmäla dig senast fredag kl 18:00.

Vill du sitta på läktaren på lördag måste du antingen vara Club 1974-medlem eller sponsor och föranmäla dig senast fredag kl 18:00.

Det har nog inte undgått någon att fotboll utan sin publik tappar sitt värde. Pandemin har på ett tydligt och obarmhärtigt sätt visat fotbollsvärlden att t o m en Champions League-match förlorar glans och värde utan en fullsatt arena med hängivna supportrar. Därför har Assyriska beslutat att man till hösten hemmamatcher öppna upp dörrarna för sina supportrar.

- Med en liten skillnad dock. Eftersom vi är begränsade till att endast släppa in 50 personer har vi valt att ge förtur till våra mest hängivna supportrar, våra Club 1974 medlemmar och våra sponsorer som fått sina säsongskort. De har burit laget genom denna mörka tid och vi vill ge dem något tillbaka detta konstiga Corona-år, säger Esa.

Detta innebär att du som är medlem och/eller sponsor skall föranmäla dig till lördagens match mot FC Gute senast nu på fredag 14 augusti kl 18:00. Sedan stänger klubben den möjlighten. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn, efternamn och nummer på säsongskortet till info@assyriska.se, skriv "Entré FC Gute" i ämnesraden. Du vet om att du är en av de 50 som är välkommen till matchen, med ett svar på ditt mejl - de som inte får ett svar har inte varit bland de 50 första och ges en ny chans till nästa hemmamatch.

Om du får tillträde och inte kommer till matchen, kommer du inte att få förtur till nästa hemmamatch. Därför är det viktigt att du vet med dig att du har möjlighet att komma och inte bokar upp en plats som du sedan inte utnyttjar. De 50 som får förtur skall passera grindarna senast 15 minuter innan matchstart, d v s för lördagens match mot FC Gute kl 14:45 - sedan stänger vi grindarna.

Vi kommer även att ha vakter som vaktar Östra läktaren (solsidan) eftersom vi misstänker att vissa planerar ta sig in på ett olagligt sätt. Vill du försäkra dig om att du redan är medlem kan du se namnlistan på medlemmar HÄR  Vi ses!
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩