Boris Ljevar: Vi är nöjda med vinsten

Tvåmålsskytten Benjamin Fadi och mittfältsstrategen Boris Ljevar fick båda en lyckad debut i Assyriskatröjan.  [Foto: Morris Esa]

Tvåmålsskytten Benjamin Fadi och mittfältsstrategen Boris Ljevar fick båda en lyckad debut i Assyriskatröjan. [Foto: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

Det kändes som en match med två helt olika halvlekar, dina tankar kring matchen?
- Jag känner att vi började bra i första halvleken, sedan tog de över. De skapade några farliga anfall via inläggsspel där vi inte fick kontroll på deras högerkant som fick stå och slå in flera bollar och sedan kom flera in i boxen och då kan det lätt bli farligt. De fick flera fina chanser och vi hade lite tur att vi höll undan under första halvlek. Det var en helt okej halvlek där vi hade bra första 20-25 minuter tills de tog över.

Vad sades i halvlek av Martin Augar?
- Lite smådetaljer, som sagt vi började bra och han sade att vi skulle gå tillbaka till det och hitta lite mer variation, kontroll i passningsspelet, vara mer direkta och bättre rörelse i spelet. Vi visste att vi var farliga i djupled och att vi hade snabba, farliga spelare och det visade sig i andra halvek.

Hur var det att spela en tävlingsmatch efter ett långt uppehåll utan matchträning, dessutom i varmt väder?
- Det kändes tungt i benen, det var jobbigt, men så är det i fotboll. Det är jobbigt och speciellt när man inte har spelet på ett bra tag, men det är bara att acceptera läget. Jag tycker att vi jobbade på bra med tanke på förutsättningarna, till exempel vattnades inte gräset som vi hade önskat vilket försvårade vårt passningsspel, men vi får acceptera det och vara nöjda med vinsten.

Skribent:Emanuel Barmasi
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩