STÖTTA AFF

Swisha ditt bidrag redan idag! 123 22 22 800

CLUB 1974

Just nu 184 medlemmar! Bli medlem enkelt och snabbt här...

SUPPORT AFF

Fans outside Sweden, contribute HERE!

Assyriska efterfrågar er alla i dessa svåra tider. Med en liten insats kan var och en av oss bidra med en avgörande insats. Det är dags att visa sitt stöd och hjälpa klubben. [FOTO: Morris Esa].

Minsta möjliga insats

 

När Coronaviruset drar över landet lämnar det ingen oberörd. Arbetsmarknaden blöder, sjukvården sätts under svåra prov och småföretagen lider stora förluster. Kulturen och idrotten blir även dem offer för människors rädsla för framtiden. Om de stora och starka drabbas, vad händer då med de små och svaga fotbollsföreningarna i de lägre serierna. Vad händer då med Assyriska FF?

 

Var med och rädda klubben i ditt hjärta! Följ länken och bli medlem på några sekunder...BLI MEDLEM NU!

I skrivande stund har Assyriska FF, med två seriematcher avverkade, tagit sommaruppehåll. Laget är i träning igen nu på måndag 13 juli och innan serien kommer igång med bortamatchen mot IFK Kumla 8 augusti ska vi hinna med tre viktiga träningsmatcher. Vi behöver få den viktiga matchformen inför höstavslutningen. Elva matcher återstår i årets enkelserie där alla lag möts endast en gång.


I år blev ingenting som vanligt - en premiär i mitten på juni och en halverad serie som till en början kommer att spelas utan publik. Vad vi däremot har försökt göra är att förbereda oss precis som vanligt. Vi har fortsatt satsa på vår ungdomssektion och vi har byggt ett A-lag som skall placera oss i toppen även detta år och vi har tagit kostnader för detta. Alla kostnader som tagits var precis innan pandemin tvingade landet i skarpt läge och fick oss att börja ställa in aktiviteter som under ett vanligt år skulle gett klubben intäkter.

Innan detta virus satte många av våra sponsorer i ekonomiska svårigheter hade AstraZeneca redan i höstas bestämt att halvera sin sponsring till klubben. Scania meddelade även i mars att all verksamhet kommer att pausas, även vårt samarbetsavtal som vanligtvis blir klart under våren. Och än idag vet vi inte var Scania kommer att stå när deras verksamhet återgår till normalläge i september.

Allt detta sammantaget medför att Assyriska ekonomiskt sett kommer att uppleva sitt svåraste år någonsin. Vi vet om den extraordinära situationen som hela samhället, ja hela världen, befinner sig i. Vi kommer att vara starkt beroende av att våra ungdomslag betalar sina medlemsavgifter i tid, att Södertälje kommun fortsätter ge oss avgiftsfria månader efter sista juni.

Det som hittills räddat klubbens ekonomiska situation och varit största faktorn till att vi precis håller huvudet över vattnet är att våra A-lags spelare och ledare avstått två månadslöner att vi delvis lyckats med vår ansökan om kompensationsstöd. Våra A-lagsspelare och ledare förtjänar all heder för sin insats, de förstod tidigt att klubben var i svår nöd när vi ställde frågan om de kunde hjälpa oss. Det var inga tveksamheter från deras sida att göra sin insats för klubben, vilket innebar två månader utan lön. Stort tack till er, ni är värda all heder, kärlek och respekt.

Spelare, ledare och styrelse har gjort allt vi kan och fortsätter kämpa för att hålla skeppet flytande. Men vi behöver mer hjälp då vi märkt en drastisk minskning i antalet Club 1974 medlemmar. Club 1974 är en viktig faktor för Assyriskas framgång, våra supportrars minsta möjliga insats bör vara att betala in sitt medlemskap i Club 1974. I år är det viktigare än någonsin, då många av våra småföretagare lider svårt, i år hänger räddningen istället på många fler enskilda supportrar.

Ju fler betalande medlemmar vi är desto mindre blir trycket på några få. Idag har vi pensionärer, studenter och nyanlända som betalar 165 kr/månad genom autogiro för att stötta klubben i sitt hjärta. Därför uppmanar vi våra supportrar, vars hjärta klappar för fotboll och för Assyriska, att bidra med denna minsta möjliga insats.

Om pensionärer, studenter och nyanlända har råd med detta så har även löntagare och företag råd. Hjälp oss klara vårt verksamhetsår och låt inte AstraZenecas beslut tillsammans med Corona sätta oss i ännu större ekonomiska svårigheter än de vi redan befinner oss i. Din minsta möjliga insats kan betyda exakt allt för klubben i ditt hjärta just i år.

Var med och rädda klubben i ditt hjärta! Följ länken och bli medlem på några sekunder...BLI MEDLEM NU!

 

 

Publicerad: 10 jul 2020 (11:00) i kategorin Krönika

Skribent: Moussa Esa

Foto: Morris Esa

 

Artikelarkiv

Årtal
Sökord
Max 30 tecken
 
Super-Johan tillbaka i Assyriska
Senior 1 dec 2020 (16:00)
P19 i kvalserie - se matcherna LIVE
Ungdom 28 okt 2020 av Redaktionen
Historisk insats av Assyriskas P19
Ungdom 25 okt 2020 av Redaktionen
Resan tillbaka har börjat
Krönika 22 okt 2020 av Moussa Esa
Målfyrverkeri när Assyriska säkrade seriesegern
Senior 17 okt 2020 (01:00) av Mrad Barsom
P19 klara för final i DM för juniorer
Ungdom 12 okt 2020 av Redaktionen
Erik Niva: "Då är hjärtat läkt"
Nyheter 11 okt 2020 av Redaktionen
Tung seger inför avgörandet
Senior 11 okt 2020
Ännu en inställd aktivitet
Nyheter 10 okt 2020 av Redaktionen
Inget nytt på publikfronten
Nyheter 9 okt 2020 (12:00) av Redaktionen
Augar om matchen, serieledning och publikfrågan: "Laget mår bra och vi hoppas på publik"
Nyheter 7 okt 2020 (16:00)
Seger som sätter Assyriska i förarsätet
Senior 4 okt 2020 av Mrad Barsom
Ingen publik släpps in mot Arameisk-Syrianska
Nyheter 2 okt 2020 av Redaktionen
Allsvenska drömmen är borta
Ungdom 1 okt 2020 av Redaktionen
Två klassmål när Assyriska jagar toppen
Senior 27 sep 2020 (23:00)
Assyriskas unga P19 i allsvenskt kval
Ungdom 24 sep 2020 av Redaktionen
Stark karaktär när Assyriska sänkte Trosa-Vagnhärad
Senior 20 sep 2020 av Mrad Barsom
Matchen mot Trosa-Vagnhärad sänds live av LT
Nyheter 19 sep 2020 av Redaktionen
Assyriska håller liv i toppstriden
Senior 14 sep 2020 av Redaktionen
Matchen mot Assyriska IF sänds live av LT
Nyheter 13 sep 2020

OMRÖSTNING

Vad ska målsättningen vara i Division 1?

494 röster | Visa resultat

SAMARBETSPARTNER

TABELLEN

Annonser
Meddelande
Bekräfta