Dags för årets fotbollsskola

Den årliga fotbollskolan Sommarskoj har i år fått nya positiva förändringar. Det påtvingade s k samarbetet under de senaste tre åren med andra klubbar är avslutat. Orsaken är att det endast ledde till att fotbollsskolan tappade i antal barn och attraktion. Men, en tradition tar vi tillbaka, nämligen att alla barn får ett minne med sig, en egen BOLL.

Årets fotbollsskola kommer hållas på Södertälje Park, med massvis av olika aktiviteter förutom fotbollen.

På grund av den rådande epidemin finns det dock vissa begränsningar som att vi ej får servera mat vilket gör att vi ej kan ha barnen hos oss en längre tid än 3 timmar åt gången. Vi har även max 20 barn per grupp, troligen mindre (totalt 80 barn under hela dagen).

För att ha koll och noggrannhet MÅSTE alla anmälningar ske via Sommarskojs, var länk finns längst ner på denna text. När vi nått max antal deltagare, så är det tyvärr fullt och ni kan inte anmäla era barn i efterhand. Vi ber er att ta hänsyn till detta och inte sätta press på oss genom att tro att vi kan "fixa" in er på något sätt.

Det är barn födda 2005-2014, tjejer och killar, 15-18 Juni. Anmälningen är öppen mellan 30 april - 14 maj, barnen hamnar antingen i 09:00 - 12:00 gruppen eller 13:00-16:00, vi vet först när alla anmälningar är gjorda.

ANMÄL ER BARN HÄR
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩