Assyriska i djupaste sorg

Paul Eichoue har lämnat oss alldeles för tidigt och alla våra böner, tankar och styrka går till hans familj och nära vänner. Ni är inte ensamma i er sorg. [FOTO: Assyriska FF]

Paul Eichoue har lämnat oss alldeles för tidigt och alla våra böner, tankar och styrka går till hans familj och nära vänner. Ni är inte ensamma i er sorg. [FOTO: Assyriska FF]

Paul Eichoue kom till Assyriska sommaren 2018 och hann göra ett inhopp i division 1. Han hade precis fyllt 17 år och spenderat de två senaste åren i Hammarby IF. I bagaget hade han också två U17 landskamper.

Förra året gjorde han 9 inhopp och i år var det tänkt att han skulle ta nästa steg och etablera sig i Assyriskas A-lag. Klubben såg hans talang och hade stora förhoppningar på att se honom blomma ut. Han var i början av sitt liv och hade mycket att se fram emot.
 
Därför känns det otroligt tungt att konstatera att vi förlorat Paul. Det är ett svårt faktum att behöva acceptera att vi inte längre kommer att få se honom på kansliet, i omklädningsrummet eller på fotbollsplanen. Det är en svår stund för oss alla som kände Paul.

Familjen har förlorat en son, en bror. Vännerna har förlorat en kamrat och en bror. Assyriska har förlorat en ung lovande spelare och fotbollssverige har med all säkerhet förlorat en artist som skulle skänka oss många härliga fotbollsminnen.

Vi samlar oss i bön för familjen och önskar dem Guds styrka i denna mörka stund. Alla Assyriskas spelare, ledare och styrelse står bakom er i denna svåra stund. Vi ska bevara Pauls minne i våra hjärtan och göra vårt bästa för att hålla hans minne levande.

Gud välsigne dig - Aloho mhaselokh Paul.

Styrelsen för Assyriska FF

Skribent:Styrelsen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩