Nahir Saliba klar för Assyriska FF

Foto: Redaktionen

Välkommen till klubben! Hur känns det?
- Det känns bra, det är skönt och vara tillbaka till klubben där allting startade.

Varför blev det Assyriska?
- De hörde av sig och förklarade för mig om att deras målsättningar var att ta sig upp till Division 1 och med tanke på hur truppen och tränarstaben ser ut så kändes det som det självklara valet.

Berätta om dig själv som spelare.

- Jag kan bara säga att jag har en grym räckvidd som många målvakter efterfrågar. Egenskapsmässigt vill jag visa ute på plan när det gäller.

Nahir Saliba kommer att konkurrera med Kevin Dyplin, som har vaktat mellan stolparna de två senaste säsongerna. Nahir ser konkurrensen som väldigt nyttigt för hans personliga utveckling.-  Riktigt bra. Konkurrensen är viktig och effektiv hos varje fotbollsspelare, det höjer min vilja till att träna hårdare.

Utöver Nahir Saliba har Assyriska även hämtat hem Christian Aphrem och Kevin Sharro, två andra egna produkter som har återvänt till sin moderklubb.

Hur ser du på Assyriskas fokus på egna produkter i truppen?
- Jag ser det på ett positivt sätt att dom tar hem egna produkter och satsar på dom. Detta gör att jag vill vara med på denna resa mot Division 1.

Det är många tuffa lag i serien med bland annat Åtvidaberg, Rynninge, BK Forward, Arameisk-Syrianska och potentiellt nu Syrianska FC, hur ser du på lagets chanser att gå upp?

- Vi fokuserar inte på motståndarna utan vi kommer att fokusera på vår egna utveckling under säsongen som kan hjälpa oss uppåt, med tanke på förra årets insats så tror jag att chansen att gå upp till Division 1 är stor.

Har du ett meddelande till fansen?

- Kom och stötta oss i varje match, publiken är vår tolfte spelare och utan dem är vi ingenting.

Vi tackar Nahir för denna intervju och önskar honom ett varmt välkomnande tillbaka till klubben!

Skribent:Emanuel Barmasi
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩