Kevin Sharro klar för Assyriska FF

Foto: Redaktionen

Kevin Sharro har spelat i flera olika klubbar sedan han lämnade Assyriska som 17-åring. Han kommer närmast från Arameisk-Syrianska där han spelade mot Assyriska förra säsongen och gjorde dessutom ett mål mot sin moderklubb.

Välkommen till klubben! Hur känns det?
- Tack! Det känns jättebra att komma tillbaka hit och jag längtar till säsongen startar.

Varför blev det Assyriska?
- De pratade med mig om målsättningarna de hade för nästa säsong vilket var att gå upp till division 1 och jag ville vara med på den resan. Deras erbjudande lät intressant så det var ett relativt enkelt beslut att ta.


Kevin Sharro berättar för redaktionens Emanuel Barmasi om att Stefan Batan hade en stor roll i att han återvände till sin moderklubb.

- Stefan spelade en stor roll, han har väldigt mycket kunskap inom fotboll och spelade i en hög nivå under en lång tid. Jag har följt honom sedan jag var liten och han var en nyckel till att jag återvände hit.

Hur är du som spelare?
- Jag är en snabb vänsterback som har en bra vänsterfot med en bra spelförståelse och är en otrolig vinnarskalle, jag vill dock inte sitta så mycket och prata om mig själv jag ska visa det på plan.

Hur ser du på konkurrensen på din position?
- Det känns bra, det är alltid nyttigt med konkurrens då det sporrar en att alltid ge hundra procent för att bli en bättre fotbollsspelare. Om det inte fanns konkurrens så riskerar man att bli lite bekväm, men i och med konkurrensen så kommer det att stärka laget.

Har du hunnit bekanta dig med laget?
- Absolut! Jag har tränat en del med laget nu, varför det inte har varit officiellt tills nu är för att klubben väntade på att alla papper skulle bli påskrivna för att sedan gå ut med detta. Jag kände dessutom en del spelare sedan tidigare.

Kevin Sharro återvänder till klubben efter att ha spelat för andra klubbar i nio år och menar att det alltid har varit en dröm att spela för A-laget.

- Det känns bra att komma tillbaka igen där man hör hemma. Jag kommer att ge allt för att ta Assyriska tillbaka till eliten, dock krävs det hårt arbete från alla för att kunna åstadkomma detta, men jag har inga tvivel på att vi lyckas göra det.

Vad tror du om kommande säsong?
- Om vi tar en match i taget och tränar bra så är jag övertygad om att det kommer gå vår väg.

Slutligen, har du ett meddelande till fansen?
- Kom till varje match och stötta oss i vårt och torrt så kommer vi att göra bra ifrån oss.

Vi tackar Kevin Sharro för denna intervju och önskar honom ett varmt välkomnande till klubben!

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩