FRI ENTRÉ - Bjud alla dina kunder på toppstriden!

[FOTO: Morris Esa]

[FOTO: Morris Esa]

I år är Assyriska inblandat i toppstriden och vill tillsammans med sina samarbetspartners bjuda alla fotbollsfans på en hejdundrande fest. Det återstår tre riktigt spännande hemmamatcher: FC Stockholm Internazionale 22/9, AFK Linköping 29/9 och den direkt avgörande matchen mot Enskede 12/10. Vi vill tillsammans med er bjuda på fri entré till samtliga dessa 3 matcher.

Genom att donera 5000 kr är ditt företag med och möjliggör detta event för alla dina kunder, alla Assyriskasupportrar och era nära och kära - ni kan helt enkelt bjuda alla ni känner till de tre direkt avgörande matcherna. Även privatpersoner kan vara med och stötta detta event.

Spelarna vill se så mycket publik som möjligt, de behöver känna ert stöd och kärlek. Stötta Assyriska FF i toppstriden och var med att höja publiksiffran genom att göra följande:

FÖRETAG - mejla era faktureringsuppgifter till info@assyriska.se och skriv "Fri entré" i ämnesraden. Förutom äran kommer ni att få följande:     
- Exponering på sociala medier och hemsidan med över 20.000 följare
- Företagsnamnet på stor tack-banderoll på arenan den sista hemmamatchen

PRIVATPERSON - Swisha 500 kr till 123 12 046 27 och skriva "Fri entré" i meddelanderutan. Förutom äran kommer ni att få välja EN av dessa produkter i vår souvenirshop: Halsduk, keps ELLER Barnpaketet (1 nappflaska, 2 nappar och 1 napphållare). EN av dessa produkter utbytes mot uppvisande av erat Swish-kvitto. Detta gäller fram till den sista seriematchen som spelas mot Enskede den 12 oktober.

Väl mött på arenan!
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩