Erido Poli tillbaka i moderklubben

Erido Poli blickar mot nya framgångar.  [FOTO: Morris Esa]

Erido Poli blickar mot nya framgångar. [FOTO: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

Du är tillbaka i Assyriska, hur känns det?
- Det känns jättebra! Det är speciellt att komma hem och få dra på sig den Assyriska tröjan. Senast jag var i Assyriska var året vi åkte ner till division 1 så det var några år sedan men nu är jag tillbaka och det känns jättebra.

Hur skulle du beskriva dig själv som anfallare?
- Jag tycker egentligen inte om att prata om mig själv utan uppmanar folk till att komma och titta på våra matcher istället men om jag måste så skulle jag säga att jag är en forward med många blandade egenskaper. Jag är stark och relativt snabb. Jag tycker om att vara en targetplayer men gillar även att löpa i djupled.

Har du haft koll på Assyriska under tiden du spelat i Huddinge?
- Jajamen, jag har haft koll på varje match. Egentligen har jag aldrig slutat följa Assyriska utan har gjort det ända sedan barnsben så jag har definitivt koll. Jag har även varit och tittat på en del matcher när jag har haft möjlighet.

Vad tror du att du kan bidra med?
- Jag tror att jag kan bidra med energi och erfarenhet. Jag kan bidra med ytterligare go i laget, trots att det finns massvis av det. Det känns väldigt bra i truppen. Grabbarna och tränarna har tagit emot mig med ett väldigt varmt välkomnande och sedan så känner jag en del av grabbarna sen innan. Jag har känt mig hemma och kommit in i gruppen från och med dag ett. Jag blev spelklar i måndags och kännner mig redo för match.

Det ekar lite derbykänsla över matchen på söndag mot Newroz, vad kan vi förvänta oss för match?
- Förhoppsningsvis fortsätter vi som vi har gjort den senaste tiden. Jag har som sagt sett någon match och även pratat mycket med tränaren och spelarna om hur vi spelar. Vi ska bara gå ut och göra vår grej så ska det nog räcka till vinst imorgon men det kommer inte att bli lätt.

Har du något du vill hälsa supportrarna?
- Kom och stötta oss! Speciellt nu när vi är på vinnande spår, det är mer viktigt för spelarna än vad man tror att komma till arenan och stötta oss.

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩