Göran Marklund tillbaka i Assyriska

Göran "Ashur" Marklund representerar Assyriska FF igen.  [FOTO: Morris Esa]

Göran "Ashur" Marklund representerar Assyriska FF igen. [FOTO: Morris Esa]

Visst lämnade Göran klubben för sju år sedan men han minns alla varma minnen med glädje, inte minst hans mål mot Djurgården hemma mot Djurgårdens IF i det Allsvenska kvalet 2009.

- Det var otroligt speciellt att få representera Assyriska under de åren. Har man en gång hört trummorna och Zelge Fans skönsång glömmer man det inte så lätt. Det fanns mycket kärlek och jag har alltid tänkt vad jag skulle kunna göra mer för klubben, förklarar en märkbart tagen Marklund.

För ett par veckor sedan kontaktade klubben Göran som numera jobbar med IT-lösningar för företaget ITS Nordic. Efter ett långt möte kände båda parter att man kunde hitta många bra lösningar för att hjälpa klubben att växa igen. Nu har man byggt på det första mötet och klubben kan stolt presentera Göran Marklund som officiell ambassadör för Assyriska FF.

- I min roll som senior account manager träffar jag många företagare som jag kan koppla ihop med dels våra lösningar på ITS Nordic och dels win-win-partnerskap som kan gynna klubben väldigt mycket. Jag tror starkt på samarbetet och att det kan bidra till mer framgång för klubben i längden, förklarar Göran vidare.

Alla Assyriska supportrar ser redan Göran Marklund som en del av klubben men som ambassadör kan Göran representera Assyriska FF i mer officiella sammanhang.

- Vi är riktig glada och stolta över att få tillbaka Göran i någon roll. Helst hade jag sett honom knyta på skorna och hoppa in 15-20 sista minuterna i varje match, men det gick inte att övertala honom där. Vi är övertygade om att han kommer göra stor nytta ändå i sin roll som officiell ambassadör för klubben, meddelar ordförande Moussa Esa.

Välkommen tillbaka till familjen Göran!
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩