Matti: "Jag spelar där tränaren vill"

Ramez Matti sysselsatte stundtals Huddinges försvar men fick dessvärre inte ut så mycket av sitt spel.  [FOTO: Morris Esa]

Ramez Matti sysselsatte stundtals Huddinges försvar men fick dessvärre inte ut så mycket av sitt spel. [FOTO: Morris Esa]

Första förlusten, hur känns det?
- Det är klart det är tråkigt att förlora. Vi började ganska bra och det kändes tryggt i laget men sedan blev det jättetufft för oss. Vi fortsatte kliva upp högt i banan med flera spelare trots att vi hade utvisning och det blir tufft bakåt då.

Vad tycker du om matchen?
- Det tar väldigt mycket på energin att vara en man mindre. Vi kvitterar och spelar bra, vi är med i matchen trots att vi är i numerärt underläge. I och med utvisningen så blir vi tvungna att ta större ansvar och det tar på krafterna. Sedan får Huddinge in sitt tredje mål och då flyger luften ur oss lite. Då blir det jobbigt mentalt.

I de två inledande matcherna har du fått spela både som kantspelare men också som en offensiv mittfältare. Idag fick du spela lägre ner i banan, hur kändes det?
- Det kändes okey men jag föredrar hellre att spela som "tia", det är en mer naturlig känsla för mig att spela på en offensiv position. Men idag fick jag vikariera som "sexa" och det är inga konstigheter egentligen. Jag spelar där tränarna vill att jag ska spela.

Hur känner du dig personligen, fysiskt och mentalt?
- Jag har haft lite känningar i hälen men det känns bra nu. Fysiskt känner jag mig bra, jag var med från början av försäsongen och inte missat så många träningar så jag känner mig bra.

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩