Kreativ mittfältare skriver på för Assyriska

Offensiv, kreativ och dubbelfotad, nu har Junior Kamana Wa Kamana landat i Assyriska FF. [FOTO: Morris Esa]

Offensiv, kreativ och dubbelfotad, nu har Junior Kamana Wa Kamana landat i Assyriska FF. [FOTO: Morris Esa]

Grattis och välkommen till Assyriska! Hur känns det?
- Tack så mycket. Det känns jättebra att vara i Assyriska. Det känns som att vi har kommit igång med spelidén som vi ska ha nu på försäsongen och det passar mig alldeles utmärkt.

För oss som inte vet, vem är Junior Kamana som spelare?
- Jag är en mittfältare som gärna spelar som tia, det vill säga offensiv lagd. Jag gillar egentligen inte att prata gott om mig själv men jag anser mig vara ganska teknisk och snabb. Jag gillar att spela fotboll längs marken och är kreativ. 

Är du höger eller vänsterfotad?
- Jag använder båda egentligen men min dominanta är nog högern.

Och vem är Junior Kamana som person då?
- En väldigt lugn kille som fyller 21 år i oktober. Jag är inte en person som tar stor plats i omklädningsrummet men däremot gillar jag att ta för mig på planen. Jag skulle nog beskriva mig själv som en väldigt lugn person.

Hur länge har du tränat med Assyriska?
- Jag var inte med från början riktigt men kom ändå till Assyriska väldigt tidigt. Man kan säga att jag i princip har varit med sedan starten. Jag har varit med i samtliga träningsmatcher och det har känts väldigt bra. Det viktigaste är att sätta spelidén och komma igång personligen men givetvis är det kul att få resultaten med sig.

Vad är dina personliga målsättningar denna säsong?
- Jag vill att det ska gå bra för laget. Assyriska är inte en klubb som ska vara i division 2. För mig personligen kommer målsättningen att vara att ta en match i taget för att hålla Assyriska så högt upp i tabellen som möjligt.

Vi tackar Junior och och önskar honom lycka till på lördag 9 mars då Assyriska möter IFK Aspudden. Observera att matchtiden är ändrad till kl 14:00, välkomna till Södertälje Fotbollsarena.
Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩