Rutinerade Nemrud Awrohum återvänder till Assyriska FF

Nemrud Awrohum kommenterar själv följande:

- Först och främst är jag supertaggad på att komma tillbaka. Jag har kommit hem. Det är och har varit jobbigt att se hur det gått för klubben de senaste åren. Nu vill jag vara med och hjälpa klubben tillbaka på fötter, säger Nemrud Awrohum.

Nemrud Awrohum lämnade Assyriska FF år 2015 och gick till Brommapojkarna. Därefter har han spelat i Arameisk-syrianska fram till nu.


- Idag är jag en mer mogen spelare med mer kött på benen. Jag har framförallt fler seniormatcher i mig än vad jag hade sist jag spelade i Assyriska FF. Jag är helt enkelt en mer erfaren och mogen spelare nu, fortsätter Awrohum.


- För att lyckas i år måste vi vara starkt kollektivt lag som jobbar tillsammans. Samtidit måste allt omkring fungera också. Allt ifrån spelarna, supportrarna, ledningen, alla måste bidra på sitt sätt, avslutar Nemrud Awrohum.


Klubbledningen vill framförallt välkomna hem Nemrud. Det känns fantastiskt att få tillbaka dels en egen produkt men också en rutinerad mittback som kommer bli viktig om inte helt avgörande för oss nästa säsong.  Klubben vill hälsa Nemrud varmt välkommen tillbaka hem till Assyriska FF.


Media:

Delmon Haffo

Tel: 0707 30 60 33
E-post: delmon.haffo@assyriska.se

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩