Nya huvudtränare för Assyriska FF

Lars Axelsson har tidigare tränat Järna SK, Syrianska FC och nu senast i Värmbol samt varit tränare för Södermanlands distriktslag.



- Det känns fantastiskt kul och jag är både stolt och glad över att få möjligheten att träna Assyriska FF. Assyriska är en anrik förening med en stolt historia vilket är stort, Säger Lars Axelsson.


- Vi kommer till en klubb som vill vända blad. Det känns positivt att få vara med på detta projekt. För oss är det viktigt vart vi är på väg, inte vad man gjort tidigare. Assyriska hör hemma i eliten och ska tillbaka dit så snart som möjligt, avslutar Lars Axelsson.


Anders Pense har tidigare tränat IK Viljan. Därutöver Syrianska FC i Superettan samt Värmbol i division 2. Anders är också tränarutbildare för Sörmlands fotbollsförbund och har tränat flera av distriktets lag.



- Jag är väldigt stolt över att vara i Assyriska FF. Det känns motiverande och vi känner inte av det gamla som varit utan att detta är helt rätt läge att komma in och jobba för en nystart, säger Anders Pense.


Vi önskar Assyriskas nya tränarstab varmr välkomna till klubben. 


Mediakontakt:
Delmon Haffo
Tel: 0707 306 033
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩