Öppna provträningar med Assyriska U15

Foto: Redaktionen

 Vi har en spännande säsong framför oss där vi bland annat kommer att spela i Ligacupen under vintern samt i U16 Nationell (gamla P16 Allsvenskan) nästa säsong. Vi deltar också i ett flertal cuper som både är roliga och lärande.


Vi har en väl fungerande och genomtänkt verksamhet från såväl träningsupplägg till organisation kring laget. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas bland annat genom att läga fokus på tillexempel fysträning och målvaktsträning med mera.

Vi tränar 3-4 gånger i veckan beroende på var i säsongen vi befinner oss. Till detta ska det adderas matcher konitinuerligt året om. Vi har haft ett mycket fint år där vi spelat i P15 Regional samt P16 Södermanland. Vi blev även distriktsmästare i Södermanland för andra året i rad.


Vi söker nu dig som brinner för fotbollen, som är en utpräglad lagspelare och som gör dina lagkamrater bättre. Ta chansen att bli en del av ett lag med sammanhållning och energi på träningarna där man hela tiden utvecklas men framförallt även vågar att misslyckas.

 

Vi ser fram emot att träffa just dig!


Kontakta tränare Dennis Hörling innan provträning på telefonnummer 073 696 09 38 för att prata om dig och dina tankar och att även bestämma en tid för provspel.


Med vänlig hälsning, 

Assyriska FF U15

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩