Intervju med Frej Engberg

Foto: Redaktionen

4-1 vinst mot Sollentuna, tankar efter matchen?

Otrolig skön vinst, det var väldigt viktiga poäng. Efter en match som man gör mot Västerås där vi vann med 0-1 så är det bara att fortsätta jobba hårt. Vinsten mot Västerås hade inte betytt lika mycket om vi inte hade vunnit idag. Det gäller att forsätta tro på oss själva att vi ska vara där uppe och slåss om uppflyttning så det är tre sköna poäng.

Du gör din tävlingsdebut för Assyriska, hur kändes det när du klev in på planen?

Det var bara glädje, jag skulle in för att stänga matchen men nu blev det inte så då jag var lite högre upp i banan och lyckades göra mål, men det var skönt att vara tillbaka på planen.

Berätta lite om målet du gjorde.

Jag hade för mig att det var Sal (Jobarteh) som drev upp bollen sedan kom jag och Alagie på högerkanten. Han spelade ut den till Alagie som får en touch på bollen och skulle vända sig om och skjuta på den andra touchen men då kom jag och slog in bollen i mål.

Hur var det att spela på högerkanten då du är vänsterfotad?

Det var lite ovant, jag har knappt någon högerfot om man skall vara helt ärlig. Grabbarna hjälpte mig dock och det var inga problem alls.

Efter fyra raka segrar och fem utan förlust, hur är stämningen och formen i laget?

Den var lite dyster i början av säsongen men nu börjar vi få ihop det och man känner att vi tror på oss själva samt att självförtroendet är bättre nu. Det speglar av sig på träningarna, alla är på glatt humör och det är bra stämning. Det gäller bara att fortsätta på detta då det är grunden för vinsterna.

Vi tackar Frej Engberg för denna intervju.
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩