Inför: Karlslunds IF - Assyriska FF

Foto: Redaktionen

Detta är den tredje raka bortamatchen i Örebro. Dem två tidigare matcher i staden resulterade i förlust så det är ett Assyriska som kommer göra allt för att bärga tre pinnar och rikta kurserna högre upp i tabellen.


Karlslund blev uppflyttade genom en suverän prestation i division 2 Norra Svealand där laget hamnade endast tre poäng bakom ett ännu bättre BK Forward. Karlslund är ett starkt hemmalag vilket visade sig i division 2 där man plockade 37 av 39 möjliga poäng med endast fem insläppta mål på 13 matcher.


I Division 1 har det dock sett sämre ut för Örebrolaget. Man parkerar för tillfället på en kvalplats nedåt med två poäng på fyra matcher och har redan tappat fler poäng på hemmaplan än vad man gjorde under hela fjolsäsongen. 


Assyriskas spel har sett bättre ut för varje match. Matchen mot Syrianska (2-2) gör Assyriska hittils sin bästa match denna säsong med spudlande offensiv och bollinnehav. Med lite bättre skärpa Assyriska hade kunnat vinna matchen. 


Matchen mot Karlslund kommer att vara en svår uppgift. Örebrolaget har tidigare visat att de är ett starkt hemmalag medan Assyriska har två raka bortaförluster och vill säkert visa att man är ett lag att räkna med i striden kring uppflyttning genom att ta tre poäng.


[MATCHINFORMATION]


Match: Karlslund - Assyriska

Var: Karlslund Arena, Örebro

När: Lördag 5 maj 16:00

Stream: Klicka här







Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩