Intervju med målskytten Husein Aly

Foto: Redaktionen

Den händelserika matchen slutar 2-2, tankar efter matchen?

- Jag är lite besviken faktiskt. Vi är starka som vänder 0-2 till 2-2 men i min värld så är jag lite besviken då jag tyckte att vi var det bättre laget och förtjänade att vinna.

Hur gick tankarna i laget efter Syrianskas två snabba mål?

Det är alltid tufft att släppa in mål i början av matchen men vi trodde hela tiden på vårt spel. Det är ingen som gräver ner sig utan vi har visat förr att vi är kapabla att vända matcher. 

Du reducerar till 1-2, berätta lite om målet. 

- Jag får bollen av Batan och blir sedan fälld av målvakten. Jag tar straffen, missar den men sätter in returen.

Efter reduceringen började ni få medvind och mer stöd från läktaren, hur gick tankarna efter reduceringen?

- Vi fick energi från fansen så all eloge till dem. Fansen är den tolfte spelaren och direkt efter 1-2 kände jag att vi kunde vända detta, tyvärr blev det bara 2-2.

Ni radade på med flera kvalificerade målchanser direkt efter 1-2, kändes det som att ni kunde ha gjort fler mål innan paus?

- Ja, det kände jag. Bland annat hade jag några bra lägen där jag kunde ha gjort bättre ifrån mig och kände att vi kunde ha gjort ett eller två mål innan paus så det var lite surt att lämna planen i halvlek med ett 1-2 underläge.

Det tog en tid tills kvitteringen kom genom ett självmål av Ranegie i den 87:e minuten. När matchen började närma sitt slut, kändes det som att tiden var på väg att rinna ur för er?

- Vi har alltid tron på att vi ska göra mål. Gör vi bara som vi är tillsagda så är det alltid bara en tidsfråga innan målet kommer. Personligen tycker jag efter 1-2 målet att vi var det bättre laget. Vi har bollinnehavet, rullar bollen bra och tar tag i matchen genom att vara konstruktiva med bollen och till slut fick vi utdelning. Så jag är nöjd med vårt spel.

Resultatet?

Besviken.

Vad tar du med från denna match?

- Nästa match tar jag med vårt passningspel som börjar sitta. Vi spelar en bra och attraktiv fotboll och förhoppningsvis ska jag sätta mina lägen.

Vi tackar Husein Aly för denna intervju.
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩