Inför: Rynninge IK - Assyriska FF

Foto: Redaktionen

Örebrolaget är nykomlingar i serien och har tagit en poäng på två omgångar, varav poängen kom mot Arameisk-Syrianska IF, en match som slutade 1-1. I hemmapremiären förlorade Rynninge i slutminuterna med 1-3 mot ännu en nykomling, nämligen Linköping City. Assyriska anses av många vara förhandsfavoriter till mötet, dock är inget vunnet före match och underskattning av motståndarlag brukar oftast bestraffa sig. Enligt Svenska Spel tippas Rynninge att hamna på en sistaplats i ligan och man vill gärna visa både Svenska Fotbollsförbundets huvudsponsor och motståndarna att man inte är några slagpåsar. Ett bekant ansikte i Rynninge IK som många kommer ihåg är Kristoffer Näfver som numera spelar i motståndarlaget och vill säkert bevisa att släkten är värst.

Assyriska kommer med en offensiv som gjorde det bra mot Arameisk-Syrianska IF. Vår egna Kevin Krans leder skytteligan med tre gjorda mål på två matcher och ser bara ut att bli bättre för varje match. Alagie Sosseh som hamnade på en delad tredjeplats i skytteligan förra säsongen har sett vass ut i spelet och stod bland annat för två fina assist i mötet mot Arameisk-Syrianska IF och det är bara en tidsfråga innan målen börjar rulla in.

Vi förväntar oss ett Assyriska med ett bollinnehav och med vassa kanter mot defensivt starka Rynninge. Det kommer inte bli en enkel uppgift för Alberts mannar men det kommer onekligen bli en intressant match för både Assyriska- och Rynningesupportrar. Mot 3 poäng!

Match: Rynninge IK - Assyriska FF
Datum: 21.04.2018
Tid: 14:00
Arena: Pettersbergs IP
Adress: Ringstorpsvägen 18, 703 69, Örebro.

Det går att streama matchen för er som inte kan vara på plats.
Köp matchen för 89kr eller teckna ett abonnemang för 159kr/mån utan bindningstid på Ettanplay.
Väljer ni Assyriska FF som favoritlag får vi även en bonus. Klicka på länken nedan för att ta er till streamen.

Streama Rynninge IK - Assyriska FF för 89kr.


Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩