Redaktionen presenterar: Emanuel Barmasi

Foto: Redaktionen

Berätta lite om dig själv

- Mitt namn är Emanuel Barmasi och jag är 21 år gammal. Jag har varit Assyriskasupporter sedan barnsben och stöttar laget i vått och torrt. Min uppgift i Assyriska kommer vara att ta hand om klubbens sociala medier och denna hemsida. Förutom detta så är jag ledare för Assyriska P03 och har varit med laget ända sedan starten 2007. Utanför fotbollen studerar jag företagsekonomi på heltid och tar kandidatexamen 2020.

Mål för säsongen

- Som redaktionschef för Assyriska FF har jag som målsättning att väcka supportrarnas intresse och bli mer engagerade i Assyriska genom inlägg på sociala medier och denna hemsida. Den senaste tiden har det sett tommare ut i arenan och det fick mig att vilja hjälpa klubben och lyfta standarden. Målet är att locka till sig fler eldsjälar som vill ställa upp och hjälpa klubben tillbaka i gott skick. Vad det gäller den sportsliga delen, hoppas jag att klubben tar klivet upp till Superettan igen. Assyriska FF är en klubb som tillhör eliten.


Snabbfakta
Ålder
: 21 år
Bor: Södertälje
Utbildning: Företagsekonomi på Mälardalens Högskola.
Fritiden: Ledare över Assyriska P03
Intressen: Bio, fotboll, teknik
Bästa Assyriska minne: Kabba Samuras mål från en omöjlig vinkel i kvalet mot Örgryte 2005.

Då även vårt gemensamma mål inför denna säsong är att förbättra publiciteten runtom Assyriska FF, vore vi mer än tacksamma om någon har förslag på förbättringar eller andra förändringar rörande hemsidan eller klubbens sociala medier. Skicka gärna frågor, förslag, kritik och beröm till våra sociala medier och hemsida.

Assyriska FF önskar nya redaktionen lycka till i sitt arbete. 
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩