Adrian Engdahl lämnar Assyriska: "Assyriska är och kommer alltid att vara en familj för mig"

Berätta om ditt bästa minne i Assyriska FF.

- Det bästa minnet från Assyriska måste vara hela säsongen 2015. Det var säsongen när vi slutade 4:a. Det var mitt första år i klubben, men också det bästa. Vi hade ett fantastiskt lag med otroligt många duktiga fotbollsspelare. Christer Youssef, Gustavo Blanco, Fredrik Holster bara för att nämna några. Jag lärde mig väldigt mycket det året av både med- och motspelare om vad som krävs för att lyckas på den nivån. Sen att det gick bra sportsligt för oss var också kul. Att få vara en del av det laget och att få uppleva fansen både på hemmamatcherna, men också på bortamatcherna var en upplevelse. Assyriska har nog några av de mest passionerade fansen i Sverige, och att jag fick uppleva det är jag tacksam för. 


Vad tror du om Assyriska FF i år?

- Assyriska har något riktigt  intressant på gång och om allting klaffar under säsongen så tror jag vi får se Assyriska i superettan redan nästa år. Det hoppas jag verkligen på. 


När får vi se dig i Assyriskatröjan igen?

- Ni kommer tyvärr inte bli av med mig riktigt än. Jag kommer inte vara en del av det sportsliga längre, men ni kommer istället att se mig som en supporter på läktaren. Assyriska är och kommer alltid att vara en familj för mig som jag kommer hålla nära hjärtat. 


Finns det något du vill säga till alla assyriskasupportrar där ute?

- Jag skulle vilja tack alla som varit en del och hjälpt mig i denna klubb. Allt från tränare, mina målvaktstränare till Naman (materalförvaltaren) som alla gjort ett grymt jobb. Ni har varit fantastiskt. Sen skulle jag också vilja tacka alla fans som alltid stöttat laget och mig personligen. Jag har verkligen fått uppleva vad det betyder att vara en del av den stora Assyriska familjen. Ni är grymma. Forza AFF!


Assyriskas klubbchef Delmon Haffo kommenterar följande:
- Jag vill å hela klubbens vägnar tacka Adrian för hans insatser i Assyriska FF. Det har varit oerhört roligt att få följa hans utveckling under åren. Adrian har en fantastisk karraktär och är en ödmjuk människa som alltid visat respekt och kärlek till klubben och sina medspelare. Vi kommer att sakna Adrian men vill samtidigt önska honom all lycka i sin fortsatta karriär. 

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩