Albert Krasniqi ny huvudtränare för Assyriska FF

Albert kommer närmast från jobb som huvudtränare hos division 1 klubben Aramisk-Syrianska och har nyligen fått sin UEFA Pro licens som tränare för de högsta divisionerna efter en nästan 4 år lång tränarutbildning. Albert har ett förflutet i Assyriska senast som assisterande tränare i Superettan.


- Det känns riktigt bra. Det känns utmanande och jag ser fram emot uppgiften. Jag har alltid haft en nära dialog med Assyriska och detta är en klubb som jag tycker om, säger Albert Krasniqi.

Målsättningen
- Min målsättning är långsiktigt att t Assyriska ska ta steget upp till Superettan. På kort sikt ska vi sikta på att bygga organisationen stabilt, vara i toppen och kriga om de bästa platserna. Jag vill få tillbaka Assyriska till att bli ett landslag för hela folket. Vi ska hitta tillbaka till känslorna och storhetstiden, fortsätter Albert Krasniqi.

Ledarstil

- Min ledarstil har utvecklats mycket genom åren. Jag är noggrann och har väldigt höga krav på spelarna. Man ska bli bättre och alla ska sträva dit. Inget annat kan accepteras. 


Förutom jobbet som tränare sysslar Albert med Futsal. Han har själv spelat och vunnit SM-guld med Falcao och tränar under vintertid Futsallaget.


- Jag vill rikta mig till alla supportrar och medlemmar i Assyriska. Var med! Jag är här för hela föreningen. Jag vill arbeta för hela föreningens bästa och för att vinna, vinna och vinna. Vi ska inte ha någon förlorarmentalitet, avslutar Albert Krasniqi.

Assyriskas sportchef Bobil Minasson ger följande kommentar:

- Det känns fantastiskt bra med Albert, han har varit i föreningen tidigare som assisterande tränare och han känner till den assyriska familjen väl. Med Albert får vi en ambitiös tränare som andas fotboll dygnet runt. En vinnarskalle som har gjort fantastiska resultat senaste åren.

Albert har skrivit på för 2 år och påbörjar sitt arbete i samband med försäsongen i januari 2018. 

Arbetet med att färdigställa tränarstaben och spelartruppen pågår för fullt. Löpande kommer fler presentationer. 

Mediakontakt:
Delmon Haffo
Klubbchef Assyriska FF

Tel: 070 730 60 33
E-post: delmon.haffo@assyriska.se
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩